-20% στο καλάθι για παραγγελίες από €35 και άνω σε 100 Best Seller!
Miaroma Citronella Pure Essential Oil 10ml - 1
Miaroma Citronella Pure Essential Oil 10ml - 2
Miaroma Citronella Pure Essential Oil 10ml - 1
Miaroma Citronella Pure Essential Oil 10ml - 2

Miaroma Αιθέριο Έλαιο Σιτρονέλας 10ml

0065413

7,49
Miaroma Citronella Pure Essential Oil 10ml - 1
Miaroma Αιθέριο Έλαιο Σιτρονέλας

Miaroma Αιθέριο Έλαιο Σιτρονέλας 10ml

7,49
Περιγραφή
Αιθέριο Έλαιο Σιτρονέλας

Το 100% αγνό έλαιο Citronella της Miaroma έχει φρέσκο, ενεργητικό και καθαριστικό άρωμα. Η σιτρονέλα έχει την ικανότητα να αποστειρώνει με φυσικό τρόπο και να φρεσκάρει τον αέρα ενός εσωτερικού περιβάλλοντος.
Συστατικά



Συστατικά:

Έλαιο Cymbopogon Winterianus (Citronella).

Πρόσθετες Πληροφορίες



Συμβουλευτικές πληροφορίες:

Μακριά από παιδιά. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΑΠΟΣΗΣ: καλέστε αμέσως το ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ / γιατρό. ΜΗΝ προκαλέσετε εμετό. Φυλάσσεται κλειδωμένο. Να φοράτε προστατευτικά γάντια / προστατευτικά ενδύματα και μέσα ατομικής προστασίας για τα μάτια / το πρόσωπο. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ: Ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Αν υπάρχουν φακοί επαφής, αφαιρέστε τους, αν είναι εύκολο. Συνεχίστε να ξεπλένετε. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑ: Πλύνετε με άφθονο νερό. Εάν παρατηρηθεί ερεθισμός του δέρματος ή εμφανιστεί εξάνθημα: Συμβουλευθείτε / Επισκεφθείτε γιατρό. Εάν ζητήσετε ιατρική συμβουλή, να έχετε μαζί σας τον περιέκτη του προϊόντος ή την ετικέτα. Διάθεση του περιεχομένου / περιέκτη σε σημείο συλλογής επικίνδυνων ή ειδικών απορριμμάτων, σύμφωνα με τους εθνικούς / ευρωπαϊκούς κανονισμούς. Τηλ. Κέντρου Δηλητηριάσεων: 210 7793777. Επιβλαβές σε περίπτωση κατάποσης. Μπορεί να προκαλέσει θάνατο σε περίπτωση κατάποσης και διείσδυσης στις αναπνευστικές οδούς. Προκαλεί σοβαρή οφθαλμική βλάβη. Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική δερματική αντίδραση.



Οδηγίες:

Διαλύστε 4-6 σταγόνες για κάθε 20ml ελαίου βάσης πριν τη χρήση. Για μασάζ, για χρήση στο μπάνιο και για εξάτμιση. Αποθηκεύστε σε δροσερό, ξηρό μέρος.



Θυμηθείτε να:

Διαβάζετε πάντα τις ετικέτες, τις προειδοποιήσεις και τις οδηγίες χρήσης, πριν χρησιμοποιήσετε ή καταναλώσετε το προϊόν.

Ειδικές Κατηγορίες


Κατάλληλο για:

Vegetarians & Vegans