-20% στο καλάθι για παραγγελίες από €35 και άνω σε 100 Best Seller!
qaahaexfoliatorbodyscrub_9000791

Q+A Scrub Σώματος με AHA 250ml

από [Q+A]

9000791

10,99
qaahaexfoliatorbodyscrub_9000791
Q+A Scrub Σώματος με AHA

Q+A Scrub Σώματος με AHA 250ml

Q+A

10,99
Περιγραφή
Scrub Σώματος με AHA

Το scrub σώματος με AHA περιέχει ένα ειδικό μείγμα γαλακτικού και γλυκολικού οξέος σε συνδυασμό με φυσικά απολεπιστικά τα οποία βοηθούν στη βελτίωση της υφής του δέρματος προάγοντας την απαλότητα και την ελαστικότητα του. Αυτό το κρεμώδες στην υφή scrub σώματος είναι αρκετά δυνατό ώστε να προσφέρει βαθιά απολέπιση στις πιο ξηρές περιοχές, ενώ παράλληλα αφήνει το δέρμα ενυδατωμένο και απαλό. Με καλοκαιρινό, πλούσιο άρωμα Golden Vanilla και Καρύδας συνδυασμένο με νότες Macademia, Papaya και Honeyed Amber.

Δραστικά Συστατικά:

ΑΗΑ (Άλφα Υδροξυοξέα): Τα άλφα υδροξυοξέα γνωστά ως AHA είναι μια ομάδα οξέων που απαντώνται φυσικά στα φρούτα, το ζαχαροκάλαμο και το γάλα. Προσφέρουν μια απαλή απολέπιση καθώς απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα του δέρματος ενώ επίσης, βοηθούν στη βελτίωση της συνολικής υφής και απαλότητας του, κάνοντας το να φαίνεται πιο λείο και λαμπερό.

Γαλακτικό οξύ: Το γαλακτικό οξύ έχει την ιδιότητα να απορροφά την υγρασία που υπάρχει στην ατμόσφαιρα και να την διοχετεύει στο δέρμα σας ενώ το απολεπίζει κάνοντας το να φαίνεται πιο σφριγηλό. Καθώς είναι κοινώς συνδεδεμένο με τα γαλακτοκομικά προϊόντα, το γαλακτικό οξύ που χρησιμοποιούμε στα προϊόντα μας προέρχεται από εναλλακτικές πηγές vegan όπως το άμυλο καλαμποκιού που έχει υποστεί ζύμωση, τα παντζάρια και άλλα τρόφιμα πλούσια σε ζάχαρη.

Γλυκολικό οξύ: Το γλυκολικό οξύ έχει το μικρότερο μοριακό μέγεθος από όλα τα AHA, που σημαίνει ότι διεισδύει βαθιά στο δέρμα ενώ αφαιρεί τα ανώτερα στρώματα των νεκρών κυττάρων. Καθώς το χρησιμοποιείται θα παρατηρείτε ένα πιο λείο, φωτεινό και ομοιόμορφο τόνο δέρματος! Φυσικό Απολεπιστικό: Προσεκτικά επιλεγμένο για να λειτουργεί σε αρμονία με τα AHA αυτό το απολεπιστικό είναι αρκετά δυνατό για να προσφέρει βαθιά απολέπιση, αλλά αρκετά απαλό για να προστατεύει τον φραγμό του δέρματος. Παράγουμε το απολεπιστικό μας από ανακυκλωμένο καλαμπόκι, καθιστώντας το έτσι βιοδιασπώμενο και βιώσιμο!


Τα προϊόντα Q + A δεν δοκιμάζονται και δεν πρόκειται να δοκιμαστούν ποτέ σε ζώα.
Συστατικά



Συστατικά:

Aqua (νερό), Zea Mays (καλαμπόκι) Cob Powder, Γλυκερίνη, Cetearyl Alcohol, Γαλακτικό οξύ, Glyceryl Stearate, Helianthus Annuus (ηλίανθος) Seed Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycolic Acid, Hippophae Rhamnoides (ιπποφαές) Fruit Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Carbomer, Sodium Stearoyl Glutamate, Coco-Glucoside, Sodium Gluconate, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Parfum (Άρωμα), Coconut Alcohol, Sodium Hydroxide, Benzyl Cinnamate, Coumarin.

Πάντα να διαβάζετε την ετικέτα πριν από τη χρήση.

Πρόσθετες Πληροφορίες


Συμβουλευτικές πληροφορίες:

Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια, εάν εμφανιστεί ερεθισμός, διακόψτε τη χρήση. Μόνο για εξωτερική χρήση.

Οδηγίες:

Εφαρμόστε κάνοντας απαλό μασάζ σε υγρό δέρμα και ξεπλύνετε.


Θυμηθείτε να:

Διαβάζετε πάντα τις ετικέτες, τις προειδοποιήσεις και τις οδηγίες χρήσης, πριν χρησιμοποιήσετε ή καταναλώσετε το προϊόν.

Ειδικές Κατηγορίες



Κατάλληλο για:

Vegans, Vegetarians