X2 Πόντοι στο πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών έως 22/09 δες εδώ
collagenfacecream_9000772

Q+A Κρέμα Προσώπου με Κολλαγόνο 50g

από [Q+A]

9000772

16,99
collagenfacecream_9000772
Q+A Κρέμα Προσώπου με Κολλαγόνο

Q+A Κρέμα Προσώπου με Κολλαγόνο 50g

Q+A

16,99
Περιγραφή
Αντιγηραντική Κρέμα Προσώπου με Θαλάσσιο Κολλαγόνο.

Γνωρίζατε ότι το κολλαγόνο μπορεί να προέρχεται φυσικά, και μάλιστα από τα φύκια; Η μοναδική vegan φόρμουλα της κρέμας κολλαγόνου, αποτρέπει τις ρυτίδες και βοηθά στη βελτίωση της σφριγηλότητας και της ελαστικότητας του δέρματος.

  • Θαλάσσιο Κολλαγόνο:Το πεπτίδιο κολλαγόνου που προέρχεται από φύκια είναι 100% φυσική εναλλακτική λύση έναντι της πρωτεΐνης κολλαγόνου, η οποία συχνά είναι ζωικής προέλευσης. Φυσικό δεν σημαίνει και λιγότερο αποτελεσματικό: αυτή η εναλλακτική λύση έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει βαθιά ενυδάτωση. Ενισχύει την ελαστικότητα της επιδερμίδας, για πιο σφριγηλό και λαμπερό δέρμα.
  • Μαγνήσιο PCA: Το μαγνήσιο PCA είναι ένα συστατικό με μια μακρά λίστα υπερδυνάμεων! Με αντιγηραντικές και ενυδατικές ιδιότητες που ενεργοποιούν την επιδερμίδα, αυτό το συστατικό μπορεί να φέρει την επανάσταση στην ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σας. Γι 'αυτό και είναι ένα από τα πιο βασικά συστατικά σε πολλά από τα προϊόντα Q + A και στην Αντιγηραντική Κρέμα Προσώπου με Θαλάσσιο Κολλαγόνο
  • Βούτυρο Καριτέ:Το Βούτυρο καριτέ Shea παρέχει στο δέρμα σας βαθιά θρέψη, ενυδατώνοντας ακόμη και το πιο ξηρό δέρμα. Η υψηλή συγκέντρωση φυσικών λιπαρών οξέων το καθιστά αποτελεσματικό συστατικό για την βαθιά ενυδάτωση του δέρματος. Αυτό το προϊόν είναι κατάλληλο για vegans.

Τα προϊόντα Q + A δεν δοκιμάζονται και δεν πρόκειται να δοκιμαστούν ποτέ σε ζώα.
Συστατικά


Συστατικά:

Βούτυρο Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Glyceryl Stearate, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Cera Alba (Beeswax), Glycerin, Sodium Stearoyl Glutamate, Sucrose Stearate, Collagen, Tripeptide-29, Lactic Acid, Magnesium PCA, Lonicera Caprifolium (Honeysuckle) Flower Extract, Lonicera Japonica (Honeysuckle) Flower Extract, Linum Usitatissimum (Linseed) Seed Oil, Zingiber Officinale (Ginger) Root Extract, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Coco-Glucoside, Benzyl Alcohol, Coconut Alcohol, Σκόνη χυμού φύλλων Aloe Barbadensis (Aloe Vera), Τοκοφερόλη, Δεϋδροξικό οξύ, Υαλουρονικό νάτριο, Διήθημα ζύμωσης ρίζας Leuconostoc/Radish, Φωσφορικό ασκορβυλικό νάτριο, Xanthan Gum, Κιτρικό οξύ.

Πάντα να διαβάζετε την ετικέτα πριν από τη χρήση.
Πρόσθετες Πληροφορίες


Οδηγίες:

Εφαρμόστε ομοιόμορφα σε καθαρό δέρμα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κρέμα ημέρας ή νύχτας.


Θυμηθείτε να:

Καταβάλλουμε μεγάλες προσπάθειες για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα είναι ακριβείς κατά την τελευταία επεξεργασία της σελίδας. Καθώς επανεξετάζουμε και εξελίσσουμε συνεχώς τα προϊόντα μας για να καλύπτουμε τις ανάγκες των καταναλωτών, οι καταναλωτές, ιδίως όσοι πάσχουν από αλλεργίες και δυσανεξίες, θα πρέπει πάντα να ελέγχουν την επισήμανση των προϊόντων, τις προειδοποιήσεις και τις οδηγίες που παρέχονται με το προϊόν που παραδίδεται, πριν από τη χρήση ή την κατανάλωση.
Ειδικές Κατηγορίες


-Αυτό το προϊόν είναι κατάλληλο για χορτοφάγους.