-20% στο καλάθι για παραγγελίες από €35 και άνω σε 100 Best Seller!
qazincmoisturiser_9000783

Q+A Ενυδατική Κρέμα με Ψευδάργυρο 75ml

από [Q+A]

9000783

12,99
qazincmoisturiser_9000783
Q+A Ενυδατική Κρέμα με Ψευδάργυρο

Q+A Ενυδατική Κρέμα με Ψευδάργυρο 75ml

Q+A

12,99
Περιγραφή
Ενυδατική Κρέμα με Ψευδάργυρο

Η ενυδατική κρέμα με Ψευδάργυρο - Zinc PCA έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να καλύπτει τις ανάγκες του λιπαρού και του μικτού δέρματος με τάση ακμής, χωρίς να αφαιρεί τη φυσιολογική υγρασία του. Βοηθά στην ελαχιστοποίηση των πόρων, καταπραΰνει τα επιθετικά σπυράκια και παρέχει αντιοξειδωτικά τα οποία διατηρούν το δέρμα σας λείο, λαμπερό και καθαρό.

Δραστικά Συστατικά:

Ψευδάργυρος με PCA (Zinc PCA): Ο ψευδάργυρος PCA είναι ένα δραστικό συστατικό ιδανικό για όσους έχουν λιπαρό τύπο δέρματος. Μειώνει την έκκριση σμήγματος και την ερυθρότητα, ενώ ελαχιστοποιεί τους πόρους.

Niacinamide (Νιασιναμίδη): Γνωστή και ως B3, προστατεύει το δέρμα από τις περιβαλλοντικές βλάβες. Βελτιώνει τα επίπεδα ενυδάτωσης, μειώνει τα σημάδια γήρανσης καθώς και τον αποχρωματισμό του δέρματος. Ένα απαραίτητο συστατικό στη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας εάν υποφέρετε από τραχιά και ανώμαλη υφή του δέρματος. Αυτό το πολυχρηστικό συστατικό μειώνει τους ερεθισμούς, έχει καταπραϋντικές και αντιρυτιδικές ιδιότητες που βοηθούν στην ομοιόμορφη τόνωση του δέρματος και στην ελαχιστοποίηση των πόρων.

Ginseng (Τζίνσενγκ): Το τζίνσενγκ έχει αγαπηθεί από πολύ παλιά, για την αντιγηραντική του δράση και τη δυνατότητα του να προσφέρει λάμψη στο δέρμα. Είναι πλούσιο σε βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά. Συμβάλλει στην καλή υγεία της επιδερμίδας και στην εξισορρόπηση του τόνου της, δίνοντας σας μια φρέσκια και καθαρή όψη.


Τα προϊόντα Q + A δεν δοκιμάζονται και δεν πρόκειται να δοκιμαστούν ποτέ σε ζώα.
Συστατικά



Συστατικά:

Aqua (Νερό), Γλυκερίνη, Αλκοόλη Cetearyl, Stearate Glyceryl, Caprylic/Capric Triglyceride, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Eleutherococcus Senticosus (Siberian Ginseng) Root Extract, Niacinamide, Zinc PCA, Sodium Hyaluronate, , Hedychium Coronarium (Butterfly Ginger) Root Extract, Sucrose Stearate, Sodium Stearoyl Glutamate, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Xanthan Gum, Coco-Glucoside, Εκχύλισμα Lonicera Caprifolium (αγιόκλημα), εκχύλισμα Lonicera Japonica (ιαπωνικό αγιόκλημα), αλκοόλη καρύδας, τοκοφερόλη, κιτρικό οξύ, δεϋδροξικό οξύ, βενζυλική αλκοόλη, βενζοϊκό νάτριο.

Να διαβάζετε πάντα την ετικέτα πριν από τη χρήση.

Πρόσθετες Πληροφορίες


Οδηγίες:

Εφαρμόστε σε καθαρό δέρμα, πρωί και βράδυ.

Θυμηθείτε να:

Διαβάζετε πάντα τις ετικέτες, τις προειδοποιήσεις και τις οδηγίες χρήσης, πριν χρησιμοποιήσετε ή καταναλώσετε το προϊόν.

Ειδικές Κατηγορίες



Κατάλληλο για:

Vegans