X2 Πόντοι στο πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών έως 22/09 δες εδώ
hyaluronicacidmoisturiser_9000782

Q+A Κρέμα Προσώπου με Υαλουρονικό Οξύ 75ml

από [Q+A]

9000782

12,99
hyaluronicacidmoisturiser_9000782
Q+A Κρέμα Προσώπου με Υαλουρονικό Οξύ

Q+A Κρέμα Προσώπου με Υαλουρονικό Οξύ 75ml

Q+A

12,99
Περιγραφή
Κρέμα Προσώπου με Υαλουρονικό Οξύ

Το Υαλουρονικό Οξύ είναι ένα σούπερ συστατικό ενυδάτωσης, ιδανικό για την αναζωογόνηση και τη θρέψη της ξηρής κυρίως επιδερμίδας! Μία σύνθεση πλούσια σε ενυδατικά συστατικά, που ενυδατώνουν σε βάθος και εξασφαλίζουν απαλό, νεανικό και λαμπερό δέρμα.

Δραστικά Συστατικά:

Hyaluronic Acid Crosspolymer: Το Υαλουρονικό Οξύ αναζωογονεί, ενυδατώνει και συμβάλλει στην δημιουργία ενός πιο υγιούς και νεανικού δέρματος. Το Crosspolymer είναι σχεδιασμένο με στόχο την παραμονή του υλικού στα ανώτερα κυτταρικά στρώματα του δέρματός σας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, ώστε να φαίνεστε και να αισθάνεστε περισσότερο ενυδατωμένοι!

Εκχύλισμα Πίτουρου Ρυζιού: Εμπλουτισμένο με βιταμίνη Ε, γνωστή για τις καταπραϋντικές και ενυδατικές της ιδιότητες, καθώς και με πολλά επιπλέον αντιοξειδωτικά, το Πίτουρο Ρυζιού δημιουργεί πιο απαλό και λαμπερό δέρμα, ενώ ταυτόχρονα το προστατεύει από περιβαλλοντικούς στρεσογόνους παράγοντες που θα μπορούσαν να το ερεθίσουν.

Polyglutamic Acid: Το Πολυγλουταμικό Οξύ προσφέρει πλούσια ενυδάτωση στο δέρμα σας και ενισχύει την διαδικασία ανάπλασης για υγιή επιδερμίδα. Σύμφωνα με μελέτες μπορεί να συγκρατήσει έως και 5.000 φορές το βάρος του σε νερό χωρίς την δυνατότητα όμως για εισχώρηση σε βάθος, όπως το Υαλουρονικό Οξύ, κάνοντας όμως σημαντικότατη δουλειά επιφανειακά και δημιουργώντας έναν φυσικό φραγμό που κρατά το Υαλουρονικό Οξύ εκεί που το έχουμε περισσότερη ανάγκη. Για αυτό και συνεργάζεται τέλεια με το Υαλουρονικό Οξύ και δημιουργούν μαζί το τέλειο δίδυμο ενυδάτωσης, προκειμένου να διατηρούν τα κύτταρα του δέρματός σας ενυδατωμένα από το πρωί μέχρι το βράδυ!


Τα προϊόντα Q + A δεν δοκιμάζονται και δεν πρόκειται να δοκιμαστούν ποτέ σε ζώα.
Συστατικά



Συστατικά:

Aqua (Νερό), Έλαιο σπόρων Helianthus Annuus (Ηλίανθος), Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Glycerin, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Caprylic/Capric Triglyceride, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Sodium Hyaluronate, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Polyglutamic Acid, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Υδρολυμένο εκχύλισμα πίτουρου ρυζιού, Sucrose Stearate, Sodium Stearoyl Glutamate, Tocopherol, Propanediol, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Xanthan Gum, Coco-Glucoside, Coconut Alcohol, Dehydroacetic Acid, Lonicera Caprifolium (Honeysuckle) Flower Extract, Lonicera Japonica (Honeysuckle) Flower Extract, Citric Acid.

Πάντα να διαβάζετε την ετικέτα πριν από τη χρήση.

Πρόσθετες Πληροφορίες


Συμβουλευτικές πληροφορίες:

Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Μόνο για εξωτερική χρήση.


Οδηγίες:

Εφαρμόστε ομοιόμορφα σε καθαρό δέρμα. Χρησιμοποιήστε το πρωί και το βράδυ ή ανάλογα με τις ανάγκες.


Θυμηθείτε να:

Διαβάζετε πάντα τις ετικέτες, τις προειδοποιήσεις και τις οδηγίες χρήσης, πριν χρησιμοποιήσετε ή καταναλώσετε το προϊόν.

Ειδικές Κατηγορίες



Κατάλληλο για:

Vegans, Vegetarians