X2 Πόντοι στο πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών έως 22/09 δες εδώ
qacollagenboosterserum_9000784

Q+A Ορός Κολλαγόνου 15ml

από [Q+A]

9000784

16,99
qacollagenboosterserum_9000784
Q+A Ορός Κολλαγόνου

Q+A Ορός Κολλαγόνου 15ml

Q+A

16,99
Περιγραφή
Ορός Κολλαγόνου

Σας παρουσιάζουμε τον ορό ενίσχυσης κολλαγόνου της Q+A, ένα μείγμα από φυτικό κολλαγόνο, εκχύλισμα φυκιών και Honey Locust Seed Extract ειδικά σχεδιασμένο για να βοηθά στη σύσφιξη και την λείανση του δέρματος με αποτέλεσμα πιο σφριγηλή και ελαστική επιδερμίδα. Ιδανικός ορός για ώριμες επιδερμίδες ή για όσους θέλουν να προσθέσουν αντιγηραντική δράση στη ρουτίνα τους καθώς είναι ο τέλειος τρόπος για να ενισχύσετε οποιαδήποτε ενυδατική κρέμα, κρέμα ματιών ή ορό! Αυτός ο συμπυκνωμένος ορός κολλαγόνου έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να ενισχύσετε την κρέμα προσώπου σας προσθέτοντας λίγες μόνο σταγόνες ως συμπλήρωμα για αντιγηραντική δράση ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και μεμονωμένα δύο φορές την εβδομάδα.

Δραστικά συστατικά:

Φυτικό κολλαγόνο: Το πεπτίδιο κολλαγόνου που περιέχεται είναι μια 100% φυσική εναλλακτική λύση στην πρωτεΐνη κολλαγόνου που προέρχεται συχνά από ζώα. Καθώς φυσικό δεν σημαίνει λιγότερο αποτελεσματικό, αυτή η ενυδατική εναλλακτική έχει σχεδιαστεί για να κάνει το δέρμα να φαίνεται πιο σφριγηλό και να δημιουργεί μια νεανική επιδερμίδα!

Εκχύλισμα Honey Locust Seed: Η προσθήκη αυτού του εκχυλίσματος βοηθά στη τόνωση και τη σύσφιξη του χαλαρού δέρματος ενώ παράλληλα λειαίνει ρυτίδες και λεπτές γραμμές. Το υψηλό μοριακό του βάρος δημιουργεί ένα τρισδιάστατο φιλμ προστασίας στην επιφάνεια του δέρματος μειώνοντας έτσι την εμφάνισης λεπτών γραμμών και ρυτίδων.

Εκχυλίσματα Φυκιών: Πλούσιο σε βιταμίνες, αντιοξειδωτικά και μέταλλα, το εκχύλισμα φυκιών συμβάλλει στη διατήρηση μιας υγιούς επιδερμίδας καθώς μειώνει τα ένζυμα που διασπούν το κολλαγόνο στο δέρμα. Το αποτέλεσμα είναι μια πιο ελαστική επιδερμίδα και μειωμένη εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων ενώ παράλληλα ενισχύει την σύσφιξη της δημιουργώντας ένα λεπτό προστατευτικό φιλμ ενάντια στους περιβαλλοντικούς στρεσογόνους παράγοντες.

Βεταΐνη: Η Βεταΐνη είναι ένα φυσικό αντιφλεγμονώδες υγραντικό που προέρχεται από ζαχαρότευτλα και βοηθά στην αναζωογόνηση και καταπράυνση του δέρματος σε περιοχές όπου εμφανίζεται ερυθρότητα και ερεθισμοί ενώ παράλληλα βοηθά στην εξισορρόπηση των επιπέδων υγρασίας. Επιπρόσθετα, βοηθά στην πρόληψη της κολλώδους αίσθησης καθιστώντας το έτσι ιδανικό συστατικό για «oil-free» φόρμουλες.


Τα προϊόντα Q + A δεν δοκιμάζονται και δεν πρόκειται να δοκιμαστούν ποτέ σε ζώα.
Συστατικά



Συστατικά:

Aqua (Νερό), Propylene Glycol, Betaine, Pentylene Glycol, Pullulan, Collagen, Nannochloropsis Oculata (φύκια) Extract, Biosaccharide Gum-1, Gleditsia Triacanthos (Honey Locust) Seed Extract, Lonicera Caprifolium (αγιόκλημα) Flower Extract, Lonicera Japonica (Honeysuckle) Flower Extract, Glycerin, Carbomer, Sodium Gluconate, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Glyceryl Caprate, Phenoxyethanol, Sodium Hydroxide, Citric Acid.

Πάντα να διαβάζετε την ετικέτα πριν από τη χρήση.

Πρόσθετες Πληροφορίες



Οδηγίες:

Προσθέστε 2-3 σταγόνες σε μια καθημερινή κρέμα προσώπου για μια αντιγηραντική ώθηση ή εφαρμόστε σε καθαρό δέρμα δύο φορές την εβδομάδα.


Θυμηθείτε να:

Διαβάζετε πάντα τις ετικέτες, τις προειδοποιήσεις και τις οδηγίες χρήσης, πριν χρησιμοποιήσετε ή καταναλώσετε το προϊόν.

Ειδικές Κατηγορίες



Κατάλληλο για:

Vegans, Vegetarians