-20% στο καλάθι για παραγγελίες από €35 και άνω σε 100 Best Seller!
peptideserum_9000788

Q+A Ορός Προσώπου με Πεπτίδια 30ml

από [Q+A]

9000788

12,99
peptideserum_9000788
Q+A Ορός Προσώπου με Πεπτίδια

Q+A Ορός Προσώπου με Πεπτίδια 30ml

Q+A

12,99
Περιγραφή
Το Serum προσώπου με Πεπτίδια είναι πλούσιο σε αντιγηραντικά δραστικά συστατικά που συμβάλλουν στην καταπολέμηση των σημείων γήρανσης.

  • Ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου και έτσι επιβραδύνεται η διαδικασία της γήρανσης.
  • Συντελεί στη γρήγορη απορρόφηση των αντιγηραντικών συστατικών και προσφέρει υγιή νεανική λάμψη!
Δραστικά συστατικά:

Πεπτίδια - Pure Peptide. Τα πεπτίδια είναι ο καλύτερος φίλος του κολλαγόνου. Ενισχύουν μια διαδικασία γνωστή ως σύνθεση κολλαγόνου, η οποία ανανεώνει το δέρμα και ελαχιστοποιεί τα σημάδια γήρανσης. Η διατήρηση των επιπέδων κολλαγόνου είναι απαραίτητη σε κάθε ρουτίνα περιποίησης του δέρματος που εστιάζει στην αντιμετώπιση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων.


Μαγνήσιο PCA. Το μαγνήσιο PCA είναι ένα συστατικό με μια πολύ μακρά λίστα υπερδυνάμεων! Έχει αντιγηραντικές ιδιότητες που ενεργοποιούν την επιδερμίδα και την ενυδατώνει! Αυτό το συστατικό μπορεί να φέρει την επανάσταση στην ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σας. Γι 'αυτό και είναι ένα από τα πιο βασικά συστατικά σε πολλά από τα προϊόντα Q + A.

Υαλουρονικό οξύ. Μην σας τρομάζει η λέξη «οξύ»! Το Υαλουρονικό Οξύ αναζωογονεί, ενυδατώνει και ενισχύει, δημιουργώντας ένα πιο υγιές δέρμα. Είναι ένα από τα πλέον πιο βασικά συστατικά για την καταπολέμηση των λεπτών γραμμών.


Τα προϊόντα Q + A δεν δοκιμάζονται και δεν πρόκειται να δοκιμαστούν ποτέ σε ζώα.
Συστατικά


Συστατικά:

Aqua (νερό), γλυκόλη προπυλενίου, Betaine, Pentylene Glycol, Xanthan Gum, xυμός φύλλων αλόης Barbadensis (Aloe Vera) σε σκόνη. Φυτικό νάτριο, γλυκερίνη, εκχύλισμα Lonicera Caprifolium (αγιόκλημα), βιοσακχαρίτης Gum-2, εκχύλισμα Lonicera Japonica (ιαπωνικό αγιόκλημα), Levulinate Sodium, Tripeptide-29, Sodium Hyaluronate, Sodium Ascorbyl Phosphate, Magnesium PCA, Lactic Acid, Glyceryl Caprylate, Cocoyl Proline, Sodium Anisate, Leuconostoc/ Radish Root Ferment Filtrate, Citric Acid.

Πάντα να διαβάζετε την ετικέτα πριν από τη χρήση
Πρόσθετες Πληροφορίες


Οδηγίες:

Εφαρμόστε καθημερινά σε καθαρό δέρμα, πριν (ή αντί για) την ενυδάτωση.


Θυμηθείτε να:

Διαβάζετε πάντα τις ετικέτες, τις προειδοποιήσεις και τις οδηγίες χρήσης, πριν χρησιμοποιήσετε ή καταναλώσετε το προϊόν.

Ειδικές Κατηγορίες


Κατάλληλο για:

Vegans & Vegetarians