X2 Πόντοι στο πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών έως 22/09 δες εδώ
qafacialserumretinol_9000785

Q+A Ορός Ρετινόλης 30ml

από [Q+A]

9000785

16,99
qafacialserumretinol_9000785
Q+A Ορός Ρετινόλης

Q+A Ορός Ρετινόλης 30ml

Q+A

16,99
Περιγραφή
Ορός Ρετινόλης

Ειδικά σχεδιασμένος με μια ήπια μορφή ρετινονοειδούς για την αποφυγή ερεθισμών, ο συγκεκριμένος ορός ρετινόλης προσφέρει στοχευμένη δράση ενάντια στις λεπτές γραμμές ενώ βοηθά στην εξομάλυνση του ανομοιόμορφου τόνου δέρματος με αποτέλεσμα μια λεία και λαμπερή επιδερμίδα. Ιδανική για όσους ξεκινούν να χρησιμοποιούν ρετινοειδή καθώς αυτή η φόρμουλα συνδιάζει τα οφέλη της Βισαβολόλης και του Σκουαλένιου για την καταπράυνση και την τόνωση του δέρματος. Αποτελέσματα Χρήσης:Το 94% των συμμετεχόντων συμφώνησαν πως το δέρμα τους φαινόταν πιο φωτεινό και λαμπερό. Το 92% των συμμετεχόντων συμφώνησαν πως οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες φάνηκε να έχουν μειωθεί. Το 86% των συμμετεχόντων συμφώνησαν πως η υπερμελάγχρωση είχε μειωθεί. Το 94% των συμμετεχόντων συμφώνησαν πως αυτός ο ορός τους έκανε να αισθάνονται το δέρμα τους λιγότερο ξηρό από άλλα προϊόντα ρετινόλης που είχαν δοκιμάσει. Το 86% των συμμετεχόντων συμφώνησαν πως το αποτελέσματα χρήσης του προϊόντος ήταν ισάξια ενός premium προϊόντος. *Έρευνα χρήσης βασισμένη σε 50 γυναίκες, ηλικίας 20-65 ετών, που χρησιμοποίησαν το προϊόν για 8 συνεχόμενες εβδομάδες.

Δραστικά Συστατικά:

0,2% Hydroxypinacolone Retinoate: Ως ισχυρό αντιγηραντικό συστατικό, αυτό το ρετινοειδές λειτουργεί ώστε να ανανεώνει, να συσφίγγει, να φωτίζει και να βελτιώνει την υφή του δέρματος, ενώ ελαχιστοποιεί τα σημάδια γήρανσης. Μια ήπιας μορφής ρετινονοειδούς που δεν ερεθίζει, προσφέροντας παράλληλα όλα τα οφέλη της σαν ένα απαλό άγγιγμα!

Σκουαλένιο: Το φυσικό σκουαλένιο είναι μια εναλλακτική vegan λύση που προέρχεται από το ελαιόλαδο. Έχει απίστευτες ενυδατικές ικανότητες και απορροφάται άμεσα, καθώς διεισδύει στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος. Συμβάλλει στην διατήρηση της φυσικής υγρασίας.

Bisabolol: Το συγκεκριμένο συστατικό προέρχεται από το δέντρο Candeia, αλλά μπορούμε να το βρούμε επίσης και στο χαμομήλι. Είναι ένα φυσικό καταπραϋντικό με αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες  και παραδοσιακά χρησιμοποιείται για να ηρεμεί το αφυδατωμένο και στρεσαρισμένο δέρμα.


Τα προϊόντα Q + A δεν δοκιμάζονται και δεν πρόκειται να δοκιμαστούν ποτέ σε ζώα.
Συστατικά



Συστατικά:

Aqua (Νερό), Propylene Glycol, Isostearyl Isostearate, Ethyl Olivate, Dimethyl Isosorbide, Glycerin, Triheptanoin, Cetearyl Alcohol, Squalane, Hydroxypinacolone Retinoate, Bisabolol, Saccharide Isomerate, Jojoba Esters, Έλαιο σπόρων Helianthus Annuus (ηλίανθος), Κερί σπόρων Helianthus Annuus (ηλίανθος), Τοκοφερόλη, O-Cymen-5 Ol, Xanthan Gum, Glyceryl Stearate, Sodium Stearoyl Glutamate, Caprylyl Glycol, Polyglycerin-3, Ethylhexylglycerin, Sodium Citrate, Citric Acid.

Πάντα να διαβάζετε την ετικέτα πριν από τη χρήση.

Πρόσθετες Πληροφορίες


Συμβουλευτικές πληροφορίες:

Προειδοποιήσεις: Μην χρησιμοποιείτε εάν είστε έγκυος ή θηλάζετε. Αυτό το προϊόν μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό, διακόψτε τη χρήση εάν εμφανιστεί ερεθισμός. Αυτός ο ορός μπορεί να κάνει το δέρμα σας πιο ευαίσθητο στην ηλιακή βλάβη. Φοράτε SPF καθημερινά και λάβετε προφυλάξεις για να προστατεύσετε το δέρμα σας από τον ήλιο.

Οδηγίες:

Το βράδυ, πριν από την ενυδάτωση, απλώστε ομοιόμορφα σε στεγνό πρόσωπο, αποφεύγοντας την περιοχή ακριβώς κάτω από τα μάτια. Κάντε μασάζ στην επιδερμίδα μέχρι το προϊόν να απορροφηθεί πλήρως.


Θυμηθείτε να:

Διαβάζετε πάντα τις ετικέτες, τις προειδοποιήσεις και τις οδηγίες χρήσης, πριν χρησιμοποιήσετε ή καταναλώσετε το προϊόν.

Ειδικές Κατηγορίες



Κατάλληλο για:

Vegans, Vegetarians