-20% στο καλάθι για παραγγελίες από €35 και άνω σε 100 Best Seller!
serumhyaluronic_9000780

Q+A Serum με Υαλουρονικό Οξύ 30ml

από [Q+A]

9000780

11,99
serumhyaluronic_9000780
Q+A Serum με Υαλουρονικό Οξύ

Q+A Serum με Υαλουρονικό Οξύ 30ml

Q+A

11,99
Περιγραφή
Serum με Υαλουρονικό Οξύ.

Το Υαλουρονικό Οξύ είναι ένας υπερ-ενυδατωτής. Μην σας φοβίζει η λέξη «οξύ», άλλωστε το παράγουμε φυσικά στo σώμα μας. Δυστυχώς όμως καθώς μεγαλώνουμε, η παραγωγή υαλουρονικού οξεός σταδιακά μειώνεται και για αυτό και χρειαζόμαστε ενισχύσεις μέσω ένος φυσικού προϊόντος! Ο συγκεκριμένος Ορός Υαλουρονικού Οξέως έχει ενισχυθεί από μια σειρά φυσικών συστατικών, και εγγυάται πως θα «ξεδιψάσει» ακόμη και το πιο ξηρό και ταλαιπωρημένο δέρμα.

Για όλους τους τύπους δέρματος. Δραστικά συστατικά:

  • Υαλουρονικό οξύ. Μην σας φοβίζει η λέξη «οξύ», το Υαλουρονικό Οξύ αναζωογονεί, ενυδατώνει και προάγει ένα πιο υγιές και νεανικό δέρμα. Είναι επίσης γνωστό για τις αντιγηραντικές του ιδιότητες, καθιστώντας το ένα βασικό και απαραίτητο συστατικό για την ώριμη επιδερμίδα.
  • Biosaccharide Gum. Κατασκευασμένος μέσω της διαδικασίας ζύμωσης των φυτών, ο βιοσακχαρίτης που δημιουργείτε, παρέχει έντονη ενυδάτωση ενώ βοηθά στη μείωση της εμφάνισης των λεπτών γραμμών. Η χρήση του θα αφήσει το δέρμα σας βελούδινο με μια ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας.
  • Betaine. Αυτό το βιώσιμο συστατικό είναι εξαιρετικό για το περιβάλλον και ακόμη καλύτερο για το δέρμα σας. Βοηθά στην εξισορρόπηση των επιπέδων υγρασίας και δεν αφήνει την κολλώδη αίσθηση που έχουν κάποια προϊόντα περιποίησης. Αυτό το προϊόν είναι κατάλληλο για vegans.
Τα προϊόντα Q + A δεν δοκιμάζονται και δεν πρόκειται να δοκιμαστούν ποτέ σε ζώα.
Συστατικά



Συστατικά:

Aqua (νερό), προπυλενογλυκόλη, βηταΐνη, υαλουρονικό νάτριο, βιοασακχαρίτης Gum-1, Caprylyl Glycol, γαλακτικό οξύ, γλυκονικό νάτριο, γλυκερίνη, φαινοξυαιθανόλη, λεβουλινικό νάτριο, καπρυλυλγλυκόλη, γαλακτικό οξύ, γλυκονικό νάτριο, φαινοξυαιθανόλη, λεβουλινικό νάτριο, καπρυλικό γλυκερύλιο, ανισικό νάτριο, κόμμι ξανθάνης.

Πάντα να διαβάζετε την ετικέτα πριν από τη χρήση

Πρόσθετες Πληροφορίες


Συμβουλευτικές πληροφορίες:

Για εξωτερική χρήση. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Εάν παρουσιαστεί ευαισθησία, διακόψτε τη χρήση. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος.


Οδηγίες:

Εφαρμόστε σε καθαρό δέρμα πριν από την ενυδάτωση, πρωί και βράδυ.


Θυμηθείτε να:

Διαβάζετε πάντα τις ετικέτες, τις προειδοποιήσεις και τις οδηγίες χρήσης, πριν χρησιμοποιήσετε ή καταναλώσετε το προϊόν.

Ειδικές Κατηγορίες



Κατάλληλο για:

Vegans & Vegetarians