-20% στο καλάθι για παραγγελίες από €35 και άνω σε 100 Best Seller!
qavitamincbrighteningserum_9000770

Q+A Serum με Βιταμίνη C για Λάμψη 30ml

από [Q+A]

9000770

12,99
qavitamincbrighteningserum_9000770
Q+A Serum με Βιταμίνη C για Λάμψη

Q+A Serum με Βιταμίνη C για Λάμψη 30ml

Q+A

12,99
Περιγραφή
Serum με Βιταμίνη C - Αντιοξειδωτικός ορός λάμψης

Αποκτήστε φωτεινό και αναζωογονημένο δέρμα άμεσα με αυτόν τον πλούσιο σε αντιοξειδωτικά ενυδατικό ορό. Με μοναδική φόρμουλα ελαφριάς υφής που απορροφάται γρηγορά, ενώ ενυδατώνει όσο και μια ενυδατική κρέμα! Η Βιταμίνη C είναι ενθυλακωμένη με εξειδικευμένο τρόπο για να παραμένει εξαιρετικά σταθερή και αποτελεσματική. Σε συνδυασμό με το Υαλουρονικό Οξύ εξασφαλίζουν εξαιρετική αποτελεσματικότητα κατά της θαμπής και γηρασμένης επιδερμίδας.

Δραστικά Συστατικά:

Vitamin C: Η βιταμίνη C είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που συμβάλλει στην φωτεινότητα του δέρματος, χαρίζει ομοιόμορφη εμφάνιση της επιδερμίδας, ενισχύει την φυσική παραγωγή κολλαγόνου και μειώνει την εμφάνιση λεπτών γραμμών. Η βιταμίνη C μπορεί να γίνει ασταθής όταν εκτίθεται στο φως του ήλιου, στο νερό και στον αέρα, αλλάζοντας χρώμα και μειώνοντας την αποτελεσματικότητά της, η Q+A όμως χρησιμοποιεί μια ειδική ενθυλάκωση για να τη διατηρεί εξαιρετικά σταθερή ώστε το δέρμα σας να αποκομίζει όλα τα οφέλη κατά την διάρκεια χρήσης.

Volcanic Soil: Πιθανώς όταν ακούτε για ηφαίστεια να σκέφτεστε απρόβλεπτες εκρήξεις λάβας. Το ηφαιστειακό χώμα όμως είναι αυτό που συμβάλλει στη διατήρηση της βιταμίνης C του ορού μας, σε μια εξαιρετικά σταθερή μορφή! Δημιουργεί ουσιαστικά ένα φράγμα που προστατεύει το ευαίσθητο αυτό συστατικό από την έκθεση και την οξείδωση ή το κιτρίνισμα, χωρίς να το ξεχωρίζει όμως από τα άλλα καλά συστατικά αυτού του ορού, ώστε να απολαμβάνετε τα συνολικά οφέλη του σε κάθε εφαρμογή.

Υαλουρονικό Οξύ: Το Υαλουρονικό Οξύ αναζωογονεί και ενυδατώνει, προσφέροντας ένα πιο υγιές και νεανικό δέρμα. Είναι επίσης γνωστό για τις αντιγηραντικές του ιδιότητες, καθιστώντας το ένα βασικό και απαραίτητο συστατικό για την ώριμη επιδερμίδα. Χρησιμοποιούμε δύο τύπους υαλουρονικού οξέος για να διπλασιάσουμε το βάθος της ενυδάτωσης!


Τα προϊόντα Q + A δεν δοκιμάζονται και δεν πρόκειται να δοκιμαστούν ποτέ σε ζώα.
Συστατικά



Συστατικά:

Aqua (Νερό), τριγλυκερίδιο καρυλικού/καπρικού, ισοαμυλολαυρικό, πολυγλυκερυλο-4 διισοστεατικό/πολυϋδροξυστεατικό/σεβακικό, γλυκερίνη, ηφαιστειακό χώμα, σκουαλάνη, θειικό μαγνήσιο, ασκορβικό οξύ, υαλουρονικό οξύ, αμυλοπηκτίνη,1,2-εξανδιόλη, αιθυλεξυλογλυκερίνη, φαινοξυαιθανόλη, τοκοφερόλη, κιτρικό οξύ.

Πάντα να διαβάζετε την ετικέτα πριν από τη χρήση.

Πρόσθετες Πληροφορίες


Συμβουλευτικές πληροφορίες:

Προειδοποιήσεις: Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Μόνο για εξωτερική χρήση, Μακριά από παιδιά.


Οδηγίες:

Εφαρμόστε σε καθαρό δέρμα πριν ή αντί της ενυδάτωσης, πρωί και βράδυ. Αυτή η μοναδική εξαιρετικά ενυδατική φόρμουλα είναι μια διασταύρωση μεταξύ ορού και ενυδατικής κρέμας.


Θυμηθείτε να:

Διαβάζετε πάντα τις ετικέτες, τις προειδοποιήσεις και τις οδηγίες χρήσης, πριν χρησιμοποιήσετε ή καταναλώσετε το προϊόν.

Ειδικές Κατηγορίες



Κατάλληλο για:

Vegans