X2 Πόντοι στο πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών έως 22/09 δες εδώ
monoitikitahiticoco_9000738

Monoi Tiki Λάδι Περιποίησης με Άρωμα Καρύδα 120ml

από [Monoi TIki]

9000738

11,99
monoitikitahiticoco_9000738
Monoi Tiki Λάδι Περιποίησης με Άρωμα Καρύδα

Monoi Tiki Λάδι Περιποίησης με Άρωμα Καρύδα 120ml

Monoi TIki

11,99
Περιγραφή
Λάδι Περιποίησης Προσώπου & Σώματος με άρωμα Καρύδα

• Το καλλυντικό αυτό λάδι από την Ταϊτή είναι εμπλουτισμένο με τις ιδιότητες του λουλουδιού Tiare και το άρωμα της εξωτικής καρύδας.

• Το monoi oil βοηθά στη διατήρηση των πρωτεϊνών που υπάρχουν στα μαλλιά αποτρέποντας το σπάσιμο της τρίχας και τη δημιουργία της ψαλίδας, διατηρώντας τα μαλλιά δυνατά και λαμπερά.

• Το Monoi Tiki Coco είναι ένα φυσικό προϊόν για χρήση σε όλο το σώμα, πρόσωπο και μαλλιά.

• Περιέχει 99% monoi oil με τις ιδιότητες του λουλουδιού Tiare και 1% βιταμίνη Ε.

120ml
Συστατικά


Συστατικά:

99% de Monoï de Tahiti Appellation d’Origine. Cocos nucifera oil, Gardenia taitensis flower extract, Parfum, Tocopherol, Coumarin.

Δεν περιέχει Parabens. Είναι εμπλουτισμένο με βιταμίνη Ε, φυσικό αντιοξειδωτικό.

Monoï de Tahiti® A.O. παρασκευάζεται στην Ταϊτή.
Πρόσθετες Πληροφορίες


Πρόσθετες Πληροφορίες:

• Περιεκτικότητα σε Monoi: 99%

• Λόγω της υψηλής του περιεκτικότητας σε λάδι καρύδας, το Monoi Tiki γίνεται στέρεο κάτω από 20°C για να διατηρείται καλύτερα το προϊόν. Με τη ζέστη επανέρχεται στην αρχική του μορφή.

Οδηγίες:

• Απλώστε το Monoi Tiki Coco στα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής και αφήστε το για 20 λεπτά. Λουστείτε και στο τελείωμα, βάλτε λίγο monoi στα δάχτυλά σας και απλώστε μόνο στις άκρες, χωρίς να ξεβγάλετε.

• Για μεγαλύτερη απόλαυση, γεμίστε την μπανιέρα με νερό, ρίξτε λίγες σταγόνες από το έλαιο monoi μαζί με το αγαπημένο σας αφρόλουτρο και απολαύστε ένα χαλαρωτικό μπάνιο ενώ θα επωφελείστε από τις ενυδατικές και αντιγηραντικές ιδιότητές του.

• Μπορείτε, επίσης, να το χρησιμοποιήσετε για να αφαιρέσετε το μακιγιάζ του προσώπου. Βάλτε λίγες σταγόνες κάτω από την ενυδατική σας και ανακαλύψτε τα αντιγηραντικά οφέλη του μοναδικού αυτού προϊόντος, καθώς, είναι πλούσιο σε φυσικά λιπαρά οξέα και βιταμίνη Ε.



Θυμηθείτε να:

Διαβάζετε πάντα τις ετικέτες, τις προειδοποιήσεις και τις οδηγίες χρήσης, πριν χρησιμοποιήσετε ή καταναλώσετε το προϊόν.

Ειδικές Κατηγορίες


Κατάλληλο για:

Vegans