X2 Πόντοι στο πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών έως 22/09 δες εδώ
monoitikitahitivanilla_9000737

Monoi Tiki Λάδι Περιποίησης με Άρωμα Βανίλια 120ml

από [Monoi TIki]

9000737

11,99
monoitikitahitivanilla_9000737
Monoi Tiki Λάδι Περιποίησης με Άρωμα Βανίλια

Monoi Tiki Λάδι Περιποίησης με Άρωμα Βανίλια 120ml

Monoi TIki

11,99
Περιγραφή
Λάδι Περιποίησης Προσώπου & Σώματος με άρωμα Βανίλια

• Στο Νότιο Ειρηνικό οι ντόπιοι χρησιμοποιούν αυτό το ιερό έλαιο εδώ και αιώνες. Το απλώνουν σε όλο το σώμα, πρόσωπο και μαλλιά για να προστατευτούν από την ξηρότητα που προκαλεί το αλάτι της θάλασσας και από τη φθορά του δυνατού τροπικού ήλιου. Επίσης, το χρησιμοποιούν για να καταπραϋνουν διάφορες φλεγμονές του δέρματος, γρατζουνιές, γδαρσίματα και από τσιμπήματα εντόμων.

• Οι έγκυες το απλώνουν στην επιδερμίδα για να μειώσουν την εμφάνιση των ραγάδων. Το Monoi Tiki Vanilla δεν περιέχει θειϊκά άλατα, parabens, σιλικόνες, φθαλικές ενώσεις και συνθετικά αρώματα. Είναι ένα μείγμα αυθεντικής καρύδας από την Ταϊτή σε συνδυασμό με τη βιταμίνη Ε που υπάρχει στο λουλούδι Tiare. Όλα αυτά συνθέτουν ένα δυνατό τονωτικό μείγμα για την επιδερμίδα και τα μαλλιά.

• To Monoi Tiki Vanilla αποτελεί το ιδανικό έλαιο για χαλαρωτικό μασάζ χάρη στη γλυκιά βανίλια του νησιού Papeete που θεωρείται ο μαύρος χρυσός της περιοχής. Απολαύστε τα πλούσια οφέλη της σε όλο το σώμα και τα μαλλιά και αφήστε το γλυκό σαγηνευτικό της άρωμα να σας συνοδεύσει πριν από κάθε σας έξοδο.

120ml
Συστατικά


Συστατικά:

99% de Monoï de Tahiti Appellation d'Origine. Έλαιο Cocos nucifera, εκχύλισμα λουλουδιών Gardenia taitensis, Parfum, Τοκοφερόλη, Κουμαρίνη.

Δεν περιέχει parabens.

Είναι εμπλουτισμένο με βιταμίνη Ε, ένα φυσικό αντιοξειδωτικό.

Το Monoï de Tahiti® AO παρασκευάζεται στην Ταϊτή.
Πρόσθετες Πληροφορίες


Πρόσθετες πληροφορίες:

Περιεχόμενο Monoi: 99%. Λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς του σε λάδι καρύδας, το Monoi Tiki γίνεται στερεό κάτω από τους 20°C για την καλύτερη διατήρηση του προϊόντος. Με τη θερμότητα επανέρχεται στην αρχική του μορφή.

Οδηγίες:

- Χρησιμοποιήστε το μετά το μπάνιο σε όλο το σώμα ή οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, καθώς κλειδώνει την υγρασία της επιδερμίδας, προσφέρει ελαστικότητα και αποτρέπει το σχηματισμό ή μαλακώνει τις υπάρχουσες ραγάδες.

- Ιδανικό για μασάζ, βοηθά τους πιασμένους μυς.

- Ιδανικό για την επάλειψη σε αγκώνες ή σκασμένες φτέρνες.


Θυμηθείτε να:

Διαβάζετε πάντα τις ετικέτες, τις προειδοποιήσεις και τις οδηγίες χρήσης, πριν χρησιμοποιήσετε ή καταναλώσετε το προϊόν.

Ειδικές Κατηγορίες


Κατάλληλο για:

Vegans