-15% για παραγγελίες από €35 και άνω! δες εδώ
usnmonohydratecreatine_9000761

USN Pure Μονοϋδρική Κρεατίνη σε Σκόνη 500g

από [USN]

9000761

42,90
usnmonohydratecreatine_9000761
USN Pure Μονοϋδρική Κρεατίνη σε Σκόνη

USN Pure Μονοϋδρική Κρεατίνη σε Σκόνη 500g

USN

42,90
Περιγραφή

USN Pure Μονοϋδρική Κρεατίνη σε Σκόνη 500g

Δώστε ώθηση στο σώμα σας και βελτιώστε τις βραχυπρόθεσμες, υψηλής έντασης ή επαναλαμβανόμενες μορφές άσκησης με 100% μικροποιημένη κρεατίνη. Αυτή η μορφή κρεατίνης που απορροφάται εύκολα διατίθεται σε μια βολική, εύκολη στην ανάμειξη σκόνη.

Η σκόνη κρεατίνης Micronized Pure Creatine της USN περιέχει μια από τις πιο καλά μελετημένες μορφές κρεατίνης που υπάρχουν. Η μονοϋδρική κρεατίνη έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι αυξάνει την απόδοση αντοχής και τη δύναμη τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες, νέους και ηλικιωμένους.

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Εκτεταμένη έρευνα για την παρασκευή
  • Ασκήσεις υψηλής έντασης μικρής διάρκειας
  • Χωρίς γεύση
Συστατικά


Συστατικά:

Μονοϋδρική κρεατίνη

Αλλεργιογόνα: Μπορεί να περιέχει/παράγεται σε εγκατάσταση που επεξεργάζεται επίσης γάλα, σόγια, γλουτένη, αυγά, ψάρια, οστρακόδερμα, θειώδη και ξηρούς καρπούς.
Πρόσθετες Πληροφορίες



Συμβουλευτικές πληροφορίες:

Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από το τέλος: Βλέπε συσκευασία.

Διατηρείται σε ξηρό και δροσερό μέρος.



Οδηγίες:

Αναμείξτε 5g με 250ml νερό πριν την προπόνηση σας. Είναι σημαντικό να διατηρείτε επαρκή ημερήσια πρόσληψη υγρών. Μην καταναλώνετε περισσότερες από 4 δόσεις την ημέρα. Η μέγιστη ημερήσια πρόσληψη είναι 20 γραμμάρια που ισοδυναμεί με 4 μερίδες.


Θυμηθείτε να:

Διαβάζετε πάντα τις ετικέτες, τις προειδοποιήσεις και τις οδηγίες χρήσης, πριν χρησιμοποιήσετε ή καταναλώσετε το προϊόν.