X2 Πόντοι στο πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών έως 22/09 δες εδώ
Cellucor C4 Sport Pre-Workout Fruit Punch 270g - 1

Cellucor C4 Sport Συμπλήρωμα Πριν την Προπόνηση με Μείγμα Φρούτων 270g

από [Cellucor]

0007040

33,99
Cellucor C4 Sport Pre-Workout Fruit Punch 270g - 1
Cellucor C4 Sport Συμπλήρωμα Πριν την Προπόνηση

Cellucor C4 Sport Συμπλήρωμα Πριν την Προπόνηση με Μείγμα Φρούτων 270g

Cellucor

33,99
Περιγραφή
Συμπλήρωμα διατροφής γεύσης fruit punch, με προσθήκη βιταμινών, ανόργανων συστατικών, αμινοξέων και καφεΐνης, με γλυκαντικά.

  • Το C4 Sport πριν αό την προπόνηση συνδυάζει απόδοση και ενέργεια, έτσι κάθε βάση της προπόνησής σας καλύπτεται
  • Όταν λαμβάνεται 30 λεπτά πριν από την άσκηση και τη σωματική δραστηριότητα, το C4 Sport πριν από την προπόνηση υποστηρίζει την ενέργεια και την συγκέντρωση
  • Το C4 Sport φοράει περήφανα το λογότυπο Informed-Sport. Το λογότυπο Informed-Sport υποδηλώνει ότι κάθε παρτίδα αυτού του προϊόντος έχει ελεγχθεί για απαγορευμένες ουσίες

Από τους δημιουργούς του #1 pre-workout brand της Αμερικής, το Cellucor C4 Sport παρέχει μια ώθηση απόδοσης και ενέργειας. Το C4 Sport περιλαμβάνει ηλεκτρολύτες σε κάθε μερίδα. Συνδυάζει δύο σκευάσματα για την υποστήριξη της απόδοσης και της ενέργειας σε ένα, ώστε να καλύπτεται κάθε βάση της προπόνησής σας. Η πλευρά της απόδοσης περιλαμβάνει μονοϋδρική κρεατίνη για μυϊκή αντοχή, αργινίνη AKG για να σας κρατάει σε εγρήγορση και β-αλανίνη για να κρατάει την κόπωση μακριά. Η ενεργειακή πλευρά περιέχει ένα εκρηκτικό μείγμα καφεΐνης και ταυρίνης για απαράμιλλη συγκέντρωση και ενέργεια.

Καθαρό Βάρος: 270g e

Διατροφικές Πληροφορίες
Διατροφική αξία ανά 9g:
Ενέργεια 23kJ/5kcal
Υδατάνθρακες 0g
εκ των οποίων σάκχαρα 0g
Αλάτι 150mg
Βιταμίνη Β6 0,50mg
Βιταμίνη Β12 1,25μg
Μαγνήσιο 60mg
Μονοϋδρική κρεατίνη 3409mg
εκ της οποίας κρεατίνη 3000mg
Β-αλανίνη 1000mg
Ταυρίνη 1000mg
L-κιτρουλίνη 550mg
Καφεΐνη 135mg

Περιέχει αμελητέες ποσότητες λιπαρών και πρωτεΐνης.
Περιέχει 30 μερίδες.
Συστατικά

Συστατικά:

Μονοϋδρική κρεατίνη, ταυρίνη, Β-αλανίνη, ρυθμιστές οξύτητας: κιτρικό και μηλικό οξύ, αντισυσσωματικοί παράγοντες: διοξείδιο του πυριτίου και πυριτικό ασβέστιο, L-κιτρουλίνη, κιτρικά άλατα μαγνησίου, κιτρικό νάτριο, διογκωτικός παράγοντας: πολυδεξτρόζη, φυσικές αρωματικές ύλες, άνυδρη καφεΐνη, γλυκαντικό: σουκραλόζη, ρυθμιστής οξύτητας: φωσφορικό κάλιο, χρωστικές: Ερυθρά χρωστική της ρίζας των τεύτλων και β-καροτένιο, βιταμίνη Β6, βιταμίνη Β12.

Πρόσθετες Πληροφορίες

Οδηγίες:

Λαμβάνετε 1 δόση ημερησίως (1 κουταλάκι που περιέχεται στη συσκευασία - 9g) αναμεμειγμένο με 200-250ml νερό. Να μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη δόση. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ποικίλης δίαιτας. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Δεν προορίζεται για χρήση από άτομα κάτω των 18 ετών. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Αυτό το προϊόν δεν πρέπει να καταναλώνεται για μεγάλες χρονικές περιόδους χωρίς ιατρική επίβλεψη. Περιέχει καφεΐνη και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με καφεΐνη από άλλες πηγές. Μην καταναλώνετε πάνω από 400mg καφεΐνης ημερησίως συνολικά. Διακόψτε τη χρήση 2 εβδομάδες πριν από εγχείρηση. Να μην χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια της κύησης.

Συμβουλευτικές πληροφορίες:

Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από το τέλος: Βλέπε συσκευασία.
Περιέχει καφεΐνη (135mg ανά 9g). Δεν συνιστάται για παιδιά ή εγκύους, ή θηλάζουσες.
Διατηρείται σε ξηρό και δροσερό μέρος.

Θυμηθείτε να:

Διαβάζετε πάντα τις ετικέτες, τις προειδοποιήσεις και τις οδηγίες χρήσης, πριν χρησιμοποιήσετε ή καταναλώσετε το προϊόν.

Ειδικές Κατηγορίες

Κατάλληλο για:

Vegetarians & Vegans