-15% για παραγγελίες από €35 και άνω! δες εδώ
art_of_nature_mastiha_powder_60g_9000331

Art Of Nature Μαστίχα σε Σκόνη 60g

από [Art Of Nature]

9000331

16,99
art_of_nature_mastiha_powder_60g_9000331
Art Of Nature Μαστίχα σε Σκόνη 60g

Art Of Nature Μαστίχα σε Σκόνη 60g

Art Of Nature

16,99
Περιγραφή
  • Με τη σκόνη Μαστίχας προτείνουμε ένα ασφαλές και δραστικό συμπλήρωμα για την υγεία του εντέρου, ενώ το φυτικό αυτό σκεύασμα επιτρέπει την ποικίλη χρήση και ενσωμάτωσή του στις καθημερινές μας διατροφικές συνήθειες. Το προϊόν χρησιμοποιείται συμπληρωματικά στην καθημερινή διατροφή, για ανακούφιση στομαχο-εντερικών διαταραχών.
  • To συμπλήρωμα Σκόνη Μαστίχας ενδείκνυται για την ομαλή λειτουργία του εντέρου, για παράδειγμα σε προβλημάτα δυσκοιλιότητας, ελκώδη κολίτιδα, σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου κ.α., καθώς περιέχει ινουλίνη (φυτική ίνα). Επίσης, μπορεί να χορηγηθεί αντί πρεβιοτικών βελτιώνοντας την καλή χλωρίδα του εντέρου, ενώ όταν αναμιγνύεται και καταναλώνεται με γιαούρτι μπορεί να αντικαταστήσει τη χορήγηση προβιοτικών από το στόμα. Προϊόν πλούσιο σε φυτικές ίνες, κατάλληλο για διαβητικούς.
  • Το έντερο θεωρείται ο «βασιλιάς των οργάνων» και η καθημερινή φροντίδα του είναι πολύ σημαντική, και για αυτό είναι απαραίτητο να εξασφαλίζεται η υγεία του με τα κατάλληλα σκευάσματα, όπως αυτό της Μαστίχας σε σκόνη, που συμβάλει με τρόπο ολιστικό. Το best-seller της Μαστίχας σε μορφή σκόνης αποτελεί την πρόταση ενός φυσικού εργαλείου πέψης, ενώ παράλληλα αναδεικνύεται η Αυθεντικότητα, αφού είναι προϊόν παραγωγής της ίδιας της Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών (η αποκλειστική πηγή της Μαστίχας Χίου σε παγκόσμια κλίμακα).Τα ενεργά συστατικά του σκευάσματος είναι η Φυσική Μαστίχα Χίου (Pistacia Lentiscus var. Chia) και η ινουλίνη (Chicory), σε μορφή σκόνης.
  • Χωρίς παρενέργειες. Συμπλήρωμα κατάλληλο τόσο για πρόληψη όσο και για θεραπεία. Εύχρηστο συμπλήρωμα σε μορφή σκόνης που μπορεί να ενταχθεί ποικιλοτρόπως στην καθημερινή μας διατροφή και σε διάφορες συνταγές (γιαούρτι, smoothies, κρέμες, χυμούς, pancakes, υγιεινά cake/cookies κ.α.).
  • Η Μαστίχα Χίου συμβάλλει στην εκρίζωση του ελικοβακτηριδίου του πυλωρού (αιτιολογικός παράγοντας στη δημιουργία των ελκών), καθώς και στην ανακούφιση από οπισθοστερνική καυσαλγία και δυσπεπτικά προβλήματα, γενικά. Η Ινουλίνη είναι διαλυτή φυτική ίνα από Chicory/Kιχώριο, που ανήκει στους πολυσακχαρίτες και ως πρεβιοτικό αποτελεί την «τροφή» των ωφέλιμων βακτηρίων (προβιοτικών). Βοηθά το πεπτικό σύστημα του οργανισμού να λειτουργεί πιο αποτελεσματικά και συμβάλλει στην ανάπτυξη των προβιοτικών (bifidus), τα οποία είναι απαραίτητα για τη διατήρηση της ισορροπίας της εντερικής χλωρίδας, που αποτελεί ζωτικό παράγοντα για την υγιή κατάσταση του πεπτικού μας συστήματος. Συμβάλλει στην ομαλή λειτουργία του εντέρου.
  • Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΜΑ) έχει απονείμει στη Μαστίχα Χίου μονογραφία, όπου χαρακτηρίζεται ως Παραδοσιακό Φάρμακο φυτικής προέλευσης, με ενδείξεις για τη συμπτωματική θεραπεία δερματικών φλεγμονών, καθώς και δυσπεπτικών προβλημάτων. Η Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων (EFSA) αναγνωρίζει τους παρακάτω ισχυρισμούς υγείας για τη Μαστίχα Χίου: συμβάλει σε ένα υγιές γαστρεντερικό σύστημα και έχει ευεργετική δράση στη στοματική υγιεινή. Η Μαστίχα Χίου αναγνωρισμένη και επίσημα ως φυσικό φάρμακο (European Medicines Agency, 2015), αποτελεί δραστικό συστατικό συμπληρωμάτων διατροφής, ομοιοπαθητικών σκευασμάτων, προϊόντων στοματικής υγιεινής, καλλυντικών, medical devices κ.α.. Πλέον χορηγείται, τόσο για την πρόληψη, όσο και για τη βελτίωση μιας σειράς παθήσεων, κυρίως του γαστρεντερικού συστήματος. Η εστίαση της επιστημονικής κοινότητας, στρέφεται προς την πολύ σημαντική φαρμακευτική της δράση, αφού σε κάθε περίπτωση, η ένταξη της Μαστίχας μπορεί να ανακουφίζει και να προστατεύει προληπτικά από κοινά γαστρεντερικά θέματα, όπως το ευερέθιστο έντερο, η δυσπεψία, καούρες, παλινδρόμηση και μετεωρισμός. Αυτή η πολύτιμη ρητίνη δίνει την εναλλακτική, φυσική και πάνω από όλα ασφαλή λύση για την φροντίδα ολόκληρου του γαστρεντερικού μας συστήματος.
  • Mastiha Art of Nature: Η φυσική ΟΛΙΣΤΙΚΗ λύση για την ολοκληρωμένη φροντίδα του πεπτικού.
  • Το Brand Art of Nature χαρακτηρίζεται από μία φιλοσοφία που προσεγγίζει το πεπτικό στο σύνολό του και προωθεί την ολιστική φροντίδα του οργανισμού μας. Το πολύτιμο αυτό δάκρυ περιποιείται αποτελεσματικά τη στοματική κοιλότητα, συμβάλλοντας στην υγεία δοντιών και ούλων, καταπολεμά τις καούρες, ανακουφίζει από τη δυσπεψία και στομαχικούς πόνους και μειώνει τα συμπτώματα εντερικών διαταραχών.
  • Στα πλαίσια μιας απαιτητικής καθημερινότητας, η Μαστίχα Χίου έχει σίγουρα σημαντική θέση, ως ένας ασφαλής σύμμαχος υγείας. Με τη βοήθεια της Μαστίχας μας δίνεται η δυνατότητα να φροντίζουμε το γαστρεντερικό σύστημα συνολικά και να βελτιώσουμε δραστικά να δυσάρεστες καταστάσεις που ταλαιπωρούν πλήθος κόσμου. Η σειρά προϊόντων Art of Nature αποτελεί τη μάρκα υγείας που αναδεικνύει ιδανικά και αξιοποιεί τη φαρμακευτική διάσταση της μαστίχας, ενώ γεννήθηκε με στόχο να προσφέρει στοχευμένες λύσεις μέσα από εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα για τη στοματική κοιλότητα, τον οισοφάγο, το στομάχι και το έντερο.
Διατροφικές Πληροφορίες


Αρ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 114099/19-12-2017
Συστατικά

Συστατικά:

Φυσική Μαστίχα Χίου (60%) (Pistacia Lentiscus var. Chia), Ινουλίνη (39%) (Φυτική ίνα από ρίζα ραδικού-Chicory), Διοξείδιο του Πυριτίου (1%) (αντισυσσωματικός παράγοντας).

Πρόσθετες Πληροφορίες
Οδηγίες:

Δοσολογία: Ενήλικες, αναμείξτε ημερησίως, μισό κουταλάκι του γλυκού, σε γιαούρτι, smoothie, νερό ή χυμό, 30 λεπτά πριν από το γεύμα σας. Συμβουλευτικές πληροφορίες:

Συμβουλευτείτε το γιατρό ή το φαρμακοποιό σας.

Ανεπιθύμητες ενέργειες: Δεν έχουν αναφερθεί ανεπιθύμητες ενέργειες σε δόσεις έως πέντε γραμμάρια ημερησίως και για διάρκεια έως 6 μήνες.

Η σκόνη μαστίχας Χίου φυλάσσεται σε ξηρό και δροσερό μέρος και παραμένει αναλλοίωτη μέχρι την αναγραφόμενη ημερομηνία λήξης. Μετά το άνοιγμα, για να διατηρηθεί η ποιότητα, συνιστάται η φύλαξή της στο ψυγείο.

Θυμηθείτε να:

Διαβάζετε πάντα τις ετικέτες, τις προειδοποιήσεις και τις οδηγίες χρήσης, πριν χρησιμοποιήσετε ή καταναλώσετε το προϊόν.

Ειδικές Κατηγορίες
Χωρίς τεχνητές χρωστικές, αρωματικές ή γλυκαντικές ουσίες. Χωρίς γάλα, λακτόζη, σόγια, γλουτένη, σιτάρι, μαγιά, ψάρια και χοίρους. Χωρίς προσθήκη ζάχαρης ή αλατιού.