Refer a Friend! Σύστησε το φίλο σου και κερδίστε και οι δυο €3 δωροεπιταγή δες εδώ
colostrum_9000721

NOW® Πρωτόγαλα 500mg 120 Κάψουλες

από [Now Foods]

9000721

42,99
colostrum_9000721
NOW® Πρωτόγαλα 500mg

NOW® Πρωτόγαλα 500mg 120 Κάψουλες

Now Foods

42,99
Περιγραφή
Φυσικά Ευρισκόμενες Ανοσοσφαιρίνες και Λακτοφερίνη

Tο πρωτόγαλα συνιστά το θρεπτικό υγρό που παράγουν τα θηλαστικά για τη γαλουχία των νεογέννητων κατά τις πρώτες ημέρες μετά τον τοκετό και πριν ακόμα ξεκινήσει η παραγωγή γάλακτος.

Το σκεύασμα Colostrum 500 mg της NOW Foods προέρχεται από το πρωτόγαλα βοoειδών και προσφέρει μία μεγάλη ποικιλία βιολογικά ενεργών πρωτεϊνών, όπως οι ανοσοσφαιρίνες και η λακτοφερίνη. Επίσης, περιέχει παράγοντες που υποστηρίζουν τη διατήρηση του άπαχου μυικού ιστού, καθώς και την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.

Επιστημονικές μελέτες υποδεικνύουν ότι το πρωτόγαλα μπορεί να βοηθήσει τη βιοδιαθεσιμότητα και την απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών από τον οργανισμό, προάγοντας ταυτόχρονα την υγιή λειτουργία του γαστρεντερικού συστήματος.*

*Οι ανωτέρω πληροφορίες σχετικά με τα συστατικά του προϊόντος είναι αποτελέσματα μελετών. Δεν αποτελούν γνωμοδότηση του EFSA (European Food Safety Authority / Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων).


120 Κάψουλες
Διατροφικές Πληροφορίες
1 κάψουλα περιέχει: *%NRV (ΣΗΠ)
Σύμπλεγμα Πρωτογάλακτος Bοοειδών Ξηράς Μορφής (ελεύθερο Σπογγώδους Εγκεφαλοπάθειας Βοοειδών) 500 mg (**)
*NRV (ΣΗΠ) = Συνιστώμενη Ημερήσια Πρόσληψη

**Δεν έχει οριστεί τιμή NRV (ΣΗΠ)

Αρ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 43103/18-4-2018 
Συστατικά


Συστατικά:

Υπρομελλόζη (κάψουλα κυτταρίνης), Πρωτεΐνες Γάλακτος Συμπυκνωμένης Μορφής, Στεατικό Οξύ (φυτικής προέλευσης), Διοξείδιο του Πυριτίου,Τριγλυκερίδια Μέσης Αλύσου (MCTs), Λεκιθίνη Ηλίανθου, Φυσική Γεύση Βανίλιας. Περιέχει γάλα. Για αλλεργιογόνα, βλέπε συστατικά με έντονους χαρακτήρες. Δεν παρασκευάζεται με μαγιά, σιτάρι, γλουτένη, σόγια, αυγό, ψάρι, οστρακοειδή ή σπόρους σησαμιού. Παράγεται σε εγκαταστάσεις GMP (Oρθών Βιομηχανικών Πρακτικών) που επεξεργάζονται άλλα συστατικά που εμπεριέχουν τα εν λόγω αλλεργιογόνα.

Xωρίς συνθετικές αυξητικές ορμόνες. Μη Γενετικά Τροποποιημένο Προϊόν

Παρασκευασμένο και ποιοτικά ελεγμένο προϊόν στις Η.Π.Α. με συστατικά διεθνούς προέλευσης.
Πρόσθετες Πληροφορίες


Συμβουλευτικές πληροφορίες:


Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Δεν ενδείκνυται σε άτομα με δυσανεξία στη λακτόζη ή ευαισθησία στα γαλακτοκομικά προϊόντα. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά σε θέση που δε βλέπουν και δεν προσεγγίζουν. Δεν προορίζεται για άτομα μικρότερα των 18 ετών. Προσοχή: Αποφύγετε τη λήψη του προϊόντος εάν εμφανίζετε δυσανεξία στη λακτόζη και/ή ευαισθησία στα γαλακτοκομικά προϊόντα.

Οδηγίες:

Ως συμπλήρωμα διατροφής, λαμβάνετε 1 κάψουλα μία έως δύο φορές ημερησίως όπως απαιτείται.


Αποθήκευση:

Διατηρείται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον μετά το άνοιγμα της συσκευασίας. Φυσική διακύμανση στο χρώμα πιθανόν να εμφανιστεί στη σύσταση του προϊόντος, χωρίς να επηρεάζεται η ποιότητα και η δραστικότητα του σκευάσματος. Η ημερομηνία λήξης αναφέρεται στο προϊόν σε ακέραια συσκευασία και με σωστή διατήρηση. Η συσκευασία ενδεχομένως να περιέχει φακελίσκο απορρόφησης οξυγόνου Αgeless® Oxygen Absorbers που συμβάλλει στον έλεγχο της υγρασίας κατά τη διάρκεια ζωής του προϊόντος. Να μην καταναλώνεται και να μην αφαιρείται από την αρχική συσκευασία. Κλείνετε επιμελώς το πώμα μετά από κάθε χρήση. Η φιάλη είναι κατασκευασμένη από 100% PCR (ρητίνη ανακύκλωσης μετά την κατανάλωση).

Θυμηθείτε να:


Διαβάζετε πάντα τις ετικέτες, τις προειδοποιήσεις και τις οδηγίες χρήσης, πριν χρησιμοποιήσετε ή καταναλώσετε το προϊόν.