-15% για παραγγελίες από €35 και άνω! δες εδώ
nutramins_selfdefence_with_maitakegold__30caps_9000027

By [Holland & Barrett]

Nutramins Selfdefence με MaitakeGold® 30caps

από [Nutramins]

9000027

26,24
nutramins_selfdefence_with_maitakegold__30caps_9000027
Nutramins Selfdefence με MaitakeGold® 30caps

Nutramins Selfdefence με MaitakeGold® 30caps

Nutramins

26,24
Περιγραφή
Το Selfdefence είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που μέσω ενός ολοκληρωμένου μηχανισμού διαθέτει εξαιρετικές αντιοξειδωτικές ιδιότητες ενώ παράλληλα στηρίζει το ανοσοποιητικό σύστημα. Η Nutramins επέλεξε με ιδιαίτερη προσοχή πέντε φρούτα και εκχυλίσματα φυτών που περιέχουν συμπληρωματικές αντιοξειδωτικές πολυφαινόλες δημιουργώντας έτσι ένα ολοκληρωμένο αντιοξειδωτικό σύστημα στήριξης του ανθρώπινου σώματος. Συγκεκριμένα επέλεξε τον Κουρκουμά, το Πορτοκάλι, το Ρόδι, τον Σαμπούκο, Capros® Ινδικό Φραγκοστάφυλο και το MaitakeGold®.

• Το MaitakeGold® είναι το καλύτερο εκχύλισμα Maitake στον κόσμο. Το 1984 ο Δρ. Hiroaki Nanba του Kobe Pharmaceutical University (Kobe, Ιαπωνία), ξεκίνησε με την ομάδα του να εργάζεται για την παρασκευή ενός πόσιμου εκχυλίσματος από το μανιτάρι Maitake (Grifola frondosa) που βοηθάει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Η έρευνα αυτή οδήγησε σε μια σημαντική ανακάλυψη στο τέλος της δεκαετίας του 1990, όταν η ομάδα εντόπισε στο εκχύλισμα του Maitake μια έμφυτη ουσία που αναχαιτίζει τις ευεργετικές για το ανοσοποιητικό σύστημα ιδιότητες του εκχυλίσματος. Η ερευνητική ομάδα του Δρ. Nanba κατάφερε να αναπτύξει μία μέθοδο μέσω της οποίας κατάφερε να εξαλείψει αυτή την ουσία από το εκχύλισμα, επιτυχία που ανταμείφθηκε με την εξασφάλιση διπλώματος ευρεσιτεχνίας των Η.Π.Α (αρ. πατέντας: 5.854.404). Αυτό το πατενταρισμένο εκχύλισμα διατίθεται στην αγορά αποκλειστικά με το όνομα MaitakeGold®. Μακροχρόνιες επιστημονικές μελέτες έχουν αποδείξει ότι το MaitakeGold® είναι το πλέον αποτελεσματικό εκχύλισμα Maitake που έχει παρασκευαστεί μέχρι σήμερα για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Ερευνητές στο Memorial Sloan Kettering Research Hospital κατέληξαν ότι το MaitakeGold ® ενίσχυσε αρκετούς δείκτες υγειούς ανοσοποιητικής λειτουργίας σε μία κλινική δοκιμή πολλαπλών φάσεων σε ανθρώπους, που χρηματοδοτήθηκε από την Αμερικανική Κυβέρνηση. Το MaitakeGold® επιλέχθηκε αποκλειστικά για αυτή τη δοκιμή η οποία προσδιορίστηκε με Αριθμό Έρευνας Νέων Φαρμάκων (Investigational New Drug - IND).

• Το Capros® Indian Gooseberry είναι ένα τιτλοδοτημένο φυσικό εκχύλισμα του Ινδικού Φραγκοστάφυλου (Phyllanthus emblica), του απόλυτου αντιοξειδωτικού «υπερφρούτου» ή αλλιώς της «τροφής της ομορφιάς» και παράγεται αποκλειστικά από τη Nutramins. Το Carpos® είναι εξαιρετικά αντιοξειδωτικό (περιέχει 47,000 μονάδες δείκτη ORACFN ανά γραμμάριο) εξαιτίας της υψηλής περιεκτικότητας σε υδατοδιαλυτές τανίνες.

• Ο Κουρκουμάς είναι ένα ριζωματοειδές φυτό που περιέχει κουρκουμινοειδή, μια πολυφαινόλη με ισχυρή αντιοξειδωτική δράση.

• Το Πορτοκάλι, είναι ένα εσπεριδοειδές που παρέχει υψηλά επίπεδα εσπεριδίνης, μια πολυφαινόλη (διφαινόλη) που παρέχει ανώτερη αντιοξειδωτική δράση και διαθέτει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.

• Το Ρόδι, περιέχει σημαντικές ποσότητες ελλαγικού οξέος, μια πολυφαινόλη με πολύ ισχυρές αντιοξειδωτικές και αντικαρκινικές ιδιότητες.

• Ο Σαμπούκος θεωρείται κατά παράδοση μια καλή θεραπεία για το κρύωμα και τη γρίπη. Περιέχει ανθοκυανίνες, φλαβονοειδή πολυφαινόλες, που έχουν παρά πολύ ισχυρή και επιστημονικά τεκμηριωμένη αντιοξειδωτική δράση.

• Η Βιταμίνη C είναι μια υδατοδιαλυτή βιταμίνη με πολλαπλές ωφέλιμες λειτουργίες για το σώμα, όπως η συμβολή της στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες και στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης.

• H NUTRAMINS προτείνει τη λήψη 1 κάψουλας τη μέρα.

30 κάψουλες
Διατροφικές Πληροφορίες


1 κάψουλα περιέχει:

%NRV* (ΣΗΠ)

MaitakeGold® [Grifola frondosa (Dicks.)] ξηρό εκχύλισμα από καρποσώματα κασταμανίτη

15 mg**

Capros® Ξηρό εκχύλισμα Phyllanthus emblica (Emblica officinalis, Amla, Indian gooseberry) τιτλοδοτημένο σε υδατοδιαλυτές ταννίνες χαμηλού μοριακού βάρους πάνω από 60%

20 mg**

Citrus sinensis, ξηρό εκχύλισμα καρπού πορτοκαλιού που παρέχει 60% εσπεριδίνη

60 mg **

Curcuma longa, ξηρό εκχύλισμα ριζώματος κουρκουμά που παρέχει 95% κουρκουμινοειδή 

50 mg**

Punica granatum, ξηρό εκχύλισμα καρπού ροδιού που παρέχει 20% ελλαγικό οξύ

50 mg**

Sambucus nigra L. (elderberry), ξηρό εκχύλισμα καρπού σαμπούκου που παρέχει 6% ανθοκυανίνες

50 mg**

Βιταμίνη C (L-ασκορβικό οξύ)

80 mg (100%*)

*NRV (ΣΗΠ) = Συνιστώμενη Ημερήσια Πρόσληψη **Δεν έχει οριστεί τιμή NRV (ΣΗΠ)
Αρ. γνωστοποίησης ΕΟΦ: 91153/17-7-2019

Συστατικά
Συστατικά:

Citrus sinensis, ξηρό εκχύλισμα καρπού πορτοκαλιού που παρέχει 60% εσπεριδίνη, Curcuma longa, ξηρό εκχύλισμα ριζώματος κουρκουμά που παρέχει 95% κουρκουμινοειδή, Punica granatum, ξηρό εκχύλισμα καρπού ροδιού που παρέχει 20% ελλαγικό οξύ, Sambucus nigra L. (elderberry), ξηρό εκχύλισμα καρπού σαμπούκου που παρέχει 6% ανθοκυανιδίνες, Phyllanthus emblica (Emblica officinalis, Amla, Indian gooseberry), ξηρό εκχύλισμα καρπού τιτλοδοτημένο σε υδατοδιαλυτές ταννίνες χαμηλού μοριακού βάρους πάνω από 60% (Capros®), MaitakeGold ® [Grifola frondosa (Dicks.)] ξηρό εκχύλισμα από καρποσώματα κασταμανίτη, Βιταμίνη C (L-ασκορβικό οξύ).
Πρόσθετες Πληροφορίες
Οδηγίες:

H NUTRAMINS προτείνει τη λήψη 1 κάψουλας τη μέρα. Συμβουλευτικές πληροφορίες:

Να μην λαμβάνετε το προϊόν στην παρακάτω περίπτωση: Υπερευαισθησία σε κάποιο από τα συστατικά, ή ταυτόχρονη λήψη αντιδιαβητικής θεραπείας. Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Τα Σ/Δ δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.

Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.
Διατηρείτε το προϊόν σε δροσερό και ξηρό χώρο. Η ημερομηνία λήξης αναφέρεται στο προϊόν σε ακέραια συσκευασία και με σωστή διατήρηση.

Θυμηθείτε να:

Διαβάζετε πάντα τις ετικέτες, τις προειδοποιήσεις και τις οδηγίες χρήσης, πριν χρησιμοποιήσετε ή καταναλώσετε το προϊόν.
Ειδικές Κατηγορίες
Χωρίς:

Τεχνητές χρωστικές, αρωματικές ή γλυκαντικές ουσίες. Συντηρητικά, γάλα, λακτόζη, σόγια, γλουτένη, σιτάρι, μαγιά, ψάρι και χοίρος. Χωρίς προσθήκη ζάχαρης ή αλατιού.