Refer a Friend! Σύστησε το φίλο σου και κερδίστε και οι δυο €3 δωροεπιταγή δες εδώ
milk_thistle_9000729

NOW® Εκχύλισμα Γαϊδουράγκαθου 150 mg Σιλυμαρίνης (120 mg) 60 Κάψουλες

από [Now Foods]

9000729

17,49
milk_thistle_9000729
NOW® Εκχύλισμα Γαϊδουράγκαθου 150 mg Σιλυμαρίνης (120 mg)

NOW® Εκχύλισμα Γαϊδουράγκαθου 150 mg Σιλυμαρίνης (120 mg) 60 Κάψουλες

Now Foods

17,49
Περιγραφή
• Σιλυμαρίνη (120 mg)

• Με Κουρκουμά

Η δραστική ουσία Σιλυμαρίνη περιέχει ένα σύμπλοκο αντιοξειδωτικών φλαβονοειδών, που απομονώνεται από τους καρπούς του Γαϊδουράγκαθου (Silybum marianum). Η προστασία που παρέχει η Σιλυμαρίνη δεν είναι μόνο ευεργετική για το ίδιο το ήπαρ, αλλά και για την υγεία ολόκληρου του οργανισμού.

Το συμπλήρωμα διατροφής Milk Thistle / Silymarin της NOW Foods συνιστά ένα ισχυρό προϊόν, σχεδιασμένο για να ενδυναμώνει την υπατική λειτουργία και να συμβάλλει στην αναγέννηση των ηπατικών κυττάρων. Είναι εμπλουτισμένο με Κουρκουμά, ένα πολύτιμο βότανο με αντιφλεγμονώδη δράση, που χρησιμοποιείται παραδοσιακά επί αιώνες από το αρχαίο ιατρικό σύστημα της Ινδίας (Ayurveda).

Οι ανωτέρω πληροφορίες σχετικά με τα συστατικά του προϊόντος είναι αποτελέσματα μελετών. Δεν αποτελούν γνωμοδότηση του EFSA (European Food Safety Authority / Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων).


60 Φυτικές Κάψουλες 
Διατροφικές Πληροφορίες
1 Κάψουλα περιέχει:
Εκχύλισμα Γαϊδουράγκαθου (Σίλυβο το μαριανό) (Καρπός / Σπόροι)
(240 mg Tυποποιημένα Φλαβονοειδή Σιλυμαρίνης - ισοδύναμα με 80%)
150mg (**)
Κουρκουμάς (Κουρκούμη η μακρά) (Ρίζα) 350mg (**)
*NRV (ΣΗΠ) = Συνιστώμενη Ημερήσια Πρόσληψη.

** H Συνιστώμενη Ημερήσια Πρόσληψη δεν είναι καθορισμένη.

Αρ. Γνωστοποίησης: ΕΟΦ 132003/5-11-2019
Συστατικά

Συστατικά:

Υπρομελλόζη (κάψουλα κυτταρίνης), Σκόνη Λευκού Όρυζα, Στεατικό Οξύ (φυτικής προέλευσης). Για αλλεργιογόνα, βλέπε συστατικά με έντονους χαρακτήρες. Δεν παρασκευάζεται με μαγιά, σιτάρι, γλουτένη, σόγια, γάλα, αυγό, ψάρι, οστρακοειδή, ξηρούς καρπούς ή σπόρους σησαμιού.

Παράγεται σε εγκαταστάσεις GMP (Oρθών Βιομηχανικών Πρακτικών) που επεξεργάζονται άλλα συστατικά που εμπεριέχουν τα εν λόγω αλλεργιογόνα.

Παρασκευασμένο και ποιοτικά ελεγμένο προϊόν στις Η.Π.Α. με συστατικά διεθνούς προέλευσης. Μη Γενετικά Τροποποιημένο Προϊόν
Πρόσθετες Πληροφορίες

Συμβουλευτικές πληροφορίες:

Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, ακολουθείτε αγωγή με ανοσοκατασταλτικά φάρμακα, ή εμφανίζετε ασθένειες που επηρεάζουν το ανοσοποιητικό σύστημα. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά σε θέση που δε βλέπουν και δεν προσεγγίζουν. Δεν προορίζεται για άτομα μικρότερα των 18 ετών.


Οδηγίες:

Ως συμπλήρωμα διατροφής, λαμβάνετε 2 κάψουλες μία έως τρεις φορές ημερησίως με το γεύμα σας. Προσοχή: Δεν προορίζεται για άτομα που παρουσιάζουν δυσλειτουργία της χοληδόχου κύστης.

Αποθήκευση:

Διατηρείται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον μετά το άνοιγμα της συσκευασίας. Φυσική διακύμανση στο χρώμα πιθανόν να εμφανιστεί στη σύσταση του προϊόντος, χωρίς να επηρεάζεται η ποιότητα και η δραστικότητα του σκευάσματος. Κλείνετε επιμελώς το πώμα μετά από κάθε χρήση. Η ημερομηνία λήξης αναφέρεται στο προϊόν σε ακέραια συσκευασία και με σωστή διατήρηση.
Θυμηθείτε να:


Διαβάζετε πάντα τις ετικέτες, τις προειδοποιήσεις και τις οδηγίες χρήσης, πριν χρησιμοποιήσετε ή καταναλώσετε το προϊόν. 
Ειδικές Κατηγορίες

Κατάλληλο για:

Vegetarians & Vegans