X2 Πόντοι στο πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών έως 22/09 δες εδώ
echinacea_extract_liquid_9000734

NOW® Υγρό Εκχύλισμα Εχινάκειας 59ml

από [Now Foods]

9000734

26,99
echinacea_extract_liquid_9000734
NOW® Υγρό Εκχύλισμα Εχινάκειας 59ml

NOW® Υγρό Εκχύλισμα Εχινάκειας 59ml

Now Foods

26,99
Περιγραφή
E. angustifolia και E. purpurea

  • Η Eχινάκεια είναι ένα ανθοφόρο φυτό που αναπτύσσεται στη Βόρεια Αμερική και εμφανίζεται με μεγάλη δυναμική σε συστηματικές φαρμακευτικές καλλιέργειες της Ευρώπης. Η ρίζα της χρησιμοποιείται παραδοσιακά από τους γηγενείς Αμερικάνους της πεδιάδας Algonquian Plains ως ιαματικό μέσο με ανοσοδιεγερτική, αντιφλεγμονώδη, αντιβακτηριακή και αντιϊκή δράση. Τα συστατικά του φυτού περιλαμβάνουν πολλαπλές ουσίες, όπως πολυσακχαρίτες, παράγωγα καφεϊκού οξέος, αλκυλαμίδια και γλυκοπρωτεΐνες.
  • Η Εχινάκεια είναι γνωστή για την τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος μέσω πολλαπλών μηχανισμών που συμβάλλουν στη φαγοκύτωση και την ήπια αντιμετώπιση των φλεγμονωδών και ιογενών λοιμώξεων, όπως του κοινού κρυολογήματος, της γρίπης και των περιστασιακών λοιμώξεων του ανώτερου αναπνευστικού συστήματος. Το σκεύασμα Echinacea Extract της NOW περιέχει ένα συνδυασμό εκχυλίσματος ριζών Echinacea angustifolia και Echinacea purpurea.
*Οι ανωτέρω πληροφορίες σχετικά με τα συστατικά του προϊόντος είναι αποτελέσματα μελετών. Δεν αποτελούν γνωμοδότηση του EFSA (European Food Safety Authority / Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων).


59 ml
Διατροφικές Πληροφορίες

1 Πιπέτα περιέχει: *%NRV (ΣΗΠ)
Εκχίλισμα Εχινάκειας (Ρίζα) (Εχινάκια η στενόφυλλη και Εχινάκεια η πορφυρή) 0,8 mL (**)
*NRV (ΣΗΠ) = Συνιστώμενη Ημερήσια Πρόσληψη

** H Συνιστώμενη Ημερήσια Πρόσληψη δεν είναι καθορισμένη.

Αρ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 69410/29-10-2008
Συστατικά


Συστατικά:

Νερό, Φυτική Γλυκερίνη, Αλκοόλη Δημητριακών (περίπου 20%). Για αλλεργιογόνα, βλέπε συστατικά με έντονους χαρακτήρες. Δεν παρασκευάζεται με μαγιά, σιτάρι, γλουτένη, σόγια, γάλα, αυγό, ψάρι ή οστρακοειδή.

Παράγεται σε εγκαταστάσεις GMP (Oρθών Βιομηχανικών Πρακτικών) που επεξεργάζονται άλλα συστατικά που εμπεριέχουν τα εν λόγω αλλεργιογόνα.

Μη Γενετικά Τροποποιημένο Προϊόν Παρασκευασμένο και ποιοτικά ελεγμένο προϊόν στις Η.Π.Α. με συστατικά διεθνούς προέλευσης.
Πρόσθετες Πληροφορίες


Προσοχή:


Δε συνιστάται η συνεχής λήψη του προϊόντος σε υψηλά επίπεδα πέραν των δύο συνεχόμενων εβδομάδων μηνιαίως. Δεν ενδείκνυται σε άτομα με ιστορικό αλλεργιών. Περιέχει αλκοόλ, κρατήστε το μακριά από τα παιδιά. Αποθήκευση: Διατηρείται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον μετά το άνοιγμα της συσκευασίας. Φυσική διακύμανση στο χρώμα πιθανόν να εμφανιστεί στη σύσταση του προϊόντος, χωρίς να επηρεάζεται η ποιότητα και η δραστικότητα του σκευάσματος. Κλείνετε επιμελώς το πώμα μετά από κάθε χρήση. Η ημερομηνία λήξης αναφέρεται στο προϊόν σε ακέραια συσκευασία και με σωστή διατήρηση.


Συμβουλευτικές πληροφορίες:

Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, ακολουθείτε αγωγή με ανοσοκατασταλτικά φάρμακα, ή εμφανίζετε ασθένειες που επηρεάζουν το ανοσοποιητικό σύστημα. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά σε θέση που δε βλέπουν και δεν προσεγγίζουν. Δεν προορίζεται για άτομα μικρότερα των 18 ετών.


Οδηγίες:

Ως συμπλήρωμα διατροφής, λαμβάνετε 1 έως 2 γεμάτες πιπέτες σε τσάι ή σε νερό, από μία έως τρεις φορές ημερησίως όπως απαιτείται.

Θυμηθείτε να:

Διαβάζετε πάντα τις ετικέτες, τις προειδοποιήσεις και τις οδηγίες χρήσης, πριν χρησιμοποιήσετε ή καταναλώσετε το προϊόν. 
Ειδικές Κατηγορίες


Κατάλληλο για:

Vegeterians & Vegans