-20% στο καλάθι για παραγγελίες από €35 και άνω σε 100 Best Seller!
H&B Expert Calm Night Reset KSM Ashwagandha 60 Capsules - 1
H&B Expert Calm Night Reset KSM Ashwagandha 60 Capsules - 2
H&B Expert Calm Night Reset KSM Ashwagandha 60 Capsules - 3
H&B Expert Calm Night Reset KSM Ashwagandha 60 Capsules - 1
H&B Expert Calm Night Reset KSM Ashwagandha 60 Capsules - 2
H&B Expert Calm Night Reset KSM Ashwagandha 60 Capsules - 3

H&B Expert Calm Night Reset KSM Ashwagandha 60 Κάψουλες

από [H&B Expert]

0061847

25,99
H&B Expert Calm Night Reset KSM Ashwagandha 60 Capsules - 1
H&B Expert Calm Night Reset KSM Ashwagandha 60 Κάψουλες

H&B Expert Calm Night Reset KSM Ashwagandha 60 Κάψουλες

H&B Expert

25,99
Περιγραφή
Τι είναι το Expert Calm Night Reset;

Το Holland & Barrett Expert Calm Night λειτουργεί σε αρμονία με το σώμα σας για να σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε, να επαναφέρετε και να επαναφέρετε την ισορροπία μετά από μια αγχωτική ημέρα, βοηθώντας σας να βρείτε την ηρεμία και να υποστηρίξετε τη συναισθηματική ισορροπία και χαλάρωση.

Συντίθεται από κλινικά μελετημένο KSM -66® Ashwagandha που υποστηρίζει τη συναισθηματική ισορροπία και τη χαλάρωση, ενώ περιλαμβάνει L-θεανίνη για την υποστήριξη του ύπνου, καθώς και ένα υψηλής ποιότητας εκχύλισμα κουρκουμίνης.

Οφέλη του Expert Calm Night Reset

Το Expert Calm Night Reset υποστηρίζει τη συναισθηματική ισορροπία και τη χαλάρωση, ενώ παράλληλα συμβάλλει στην υποστήριξη του ύπνου σας.

Μπορεί να είναι δύσκολο για τους ανθρώπους να συμβαδίζουν με τα τελευταία προϊόντα και συστατικά στον τομέα της υγείας και της ευεξίας, γι' αυτό θελήσαμε να κάνουμε λίγη από τη δύσκολη δουλειά για εσάς. Χρησιμοποιούμε τις γνώσεις των ειδικών διατροφολόγων μας για να εξετάσουμε μια σειρά από επιστημονικές μελέτες και να συγκεντρώσουμε αυτά που πιστεύουμε ότι είναι μερικά από τα πιο ολοκληρωμένα προϊόντα που προσφέρουμε. Η σειρά H&B Expert αποτελείται από προϊόντα που περιλαµβάνουν τις πιο προηγµένες φόρµουλες συστατικών µας και δεν θα µπορέσετε να τα βρείτε πουθενά αλλού.

Επιμεληθήκαμε προσεκτικά αυτή τη σύνθεση ώστε να περιλαμβάνει μερικά από τα πιο προηγμένα συστατικά που βοηθούν στην υποστήριξη της συναισθηματικής ισορροπίας, της χαλάρωσης και του ύπνου - KSM -66® Ashwagandha και L-Theanine.

Το KSM -66® Ashwagandha είναι ένα εκχύλισμα πλήρους φάσματος, με την υψηλότερη συγκέντρωση από όλα τα κύρια εκχυλίσματα ρίζας που διατίθενται σήμερα στην αγορά, συμβάλλοντας στη συναισθηματική ισορροπία και τη βελτιωμένη χαλάρωση.

Η L-θεανίνη είναι ένα φυσικό αμινοξύ που εξάγεται από τα φύλλα πράσινου τσαγιού, υποστηρίζοντας τη χαλάρωση και τον ύπνο.
Διατροφικές Πληροφορίες
2 κάψουλες περιέχουν: %NRV* (ΣΗΠ)
Μαγνήσιο 56.00mg 15%
KSM-66® εκχύλισμα ρίζας ashwagandha 600.00mg **
Εκχύλισμα κουρκουμά 264.00mg **
L-Θειανίνη 100.00mg **
BioPerine (βιοπερίνη)® 5.00mg **
*NRV (ΣΗΠ) = Συνιστώμενη Ημερήσια Πρόσληψη
**Δεν έχει οριστεί ΣΗΠ
Συστατικά


Συστατικά:

KSM-66® Organic Ashwagandha Extract, Magnesium Bisglycinate, Εκχύλισμα κουρκουμά (Curcuma longa) , κέλυφος κάψουλας (Hydroxypropyl Methylcellulose), L-Θειανίνη (από Camellia sinensis, φύλλο), λιπαντικό (Nu-Mag Concentrate (Εκχύλισμα ρυζιού, κύτταρα ρυζιού, αραβική κόμμι, ηλιέλαιο), Bioperine™ Extract.
Πρόσθετες Πληροφορίες


Συμβουλευτικές πληροφορίες:

Αυτό το προϊόν δεν είναι κατάλληλο εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, λαμβάνετε οποιαδήποτε φάρμακα ή πάσχετε από χρόνιες παθήσεις, ιδίως ενδοκρινικές διαταραχές, ηπατικά ή καρδιακά προβλήματα ή κλινική κατάθλιψη. Αυτό το προϊόν δεν προορίζεται για χρήση από άτομα κάτω των 18 ετών. Εάν λαμβάνετε οποιαδήποτε φάρμακα ή βρίσκεστε υπό ιατρική παρακολούθηση, συμβουλευτείτε το γιατρό ή τον επαγγελματία υγείας πριν από τη χρήση. Διακόψτε τη χρήση και συμβουλευτείτε έναν γιατρό εάν εμφανιστούν ανεπιθύμητες αντιδράσεις.

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ποικίλης και ισορροπημένης διατροφής και ενός υγιεινού τρόπου ζωής. Εάν είστε έγκυος, επιθυμείτε να μείνετε έγκυος, θηλάζετε ή είστε κάτω των 18 ετών, λαμβάνετε οποιαδήποτε φάρμακα ή βρίσκεστε υπό ιατρική παρακολούθηση, παρακαλείστε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή επαγγελματία υγείας πριν από τη χρήση. Διακόψτε τη χρήση και συμβουλευτείτε έναν γιατρό εάν εμφανιστούν ανεπιθύμητες αντιδράσεις. Να φυλάσσεται μακριά από τα μάτια και την πρόσβαση των παιδιών. Μην το χρησιμοποιείτε εάν η σφραγίδα κάτω από το καπάκι είναι σπασμένη ή λείπει.


Οδηγίες χρήσης

Λαμβάνετε 2 κάψουλες το βράδυ. Μην υπερβαίνετε τη δηλωμένη δόση



Θυμηθείτε να:

Διαβάζετε πάντα τις ετικέτες, τις προειδοποιήσεις και τις οδηγίες χρήσης, πριν χρησιμοποιήσετε ή καταναλώσετε το προϊόν.