Refer a Friend! Σύστησε το φίλο σου και κερδίστε και οι δυο €3 δωροεπιταγή δες εδώ
magmalate_9000714

NOW® Μηλικό Μαγνήσιο 1000mg 180 Ταμπλέτες

από [Now Foods]

9000714

36,99
magmalate_9000714
NOW® Μηλικό Μαγνήσιο 1000mg

NOW® Μηλικό Μαγνήσιο 1000mg 180 Ταμπλέτες

Now Foods

36,99
Περιγραφή
• 115 mg Στοιχειώδους Οργανικού Μαγνησίου

Το μαγνήσιο είναι ένα μέταλλο κρίσιμο για την παραγωγή ενέργειας και το μεταβολισμό, τη σύσπαση των μυών, τη μετάδοση των νευρικών ερεθισμάτων και τη μεταλλοποίηση των οστών. Αποτελεί έναν απαιτούμενο συμπαράγοντα για περίπου 300 ενζυμικά συστήματα του ανθρώπινου οργανισμού. Μεταξύ των αντιδράσεων που καταλύονται από τα εν λόγω ενζυμικά συστήματα, περιλαμβάνεται η σύνθεση των λιπαρών οξέων και πρωτεϊνών και ο μεταβολισμός της γλυκόζης.

Το μηλικό οξύ είναι ένα φυσικό οργανικό οξύ που απαντάται σε ορισμένα φρούτα και λαχανικά και ιδιαίτερα στα πράσινα μήλα. Συνιστά ένα σημαντικό ενδιάμεσο παράγωγο του κύκλου του Krebs ως προς την παραγωγή ενέργειας, προερχόμενο από τους υδατάνθρακες. Το μηλικό μαγνήσιο ως συνδυασμός μαγνησίου και μηλικού οξέος μπορεί να παρέχει οφέλη στη φυσιολογική λειτουργία της καρδιάς αλλά και στους πάσχοντες από το σύνδρομο της χρόνιας κόπωσης.


180 Ταμπλέτες 
Διατροφικές Πληροφορίες
1 ταμπλέτα περιέχει:                                                                %NRV (ΣΗΠ)*
Μαγνήσιο (στοιχειακό) (από 1000 mg Μηλικού Μαγνησίου) 115 mg (27%*)
*NRV (ΣΗΠ) = Συνιστώμενη Ημερήσια Πρόσληψη

Αρ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ 57557/01-06-2020
Συστατικά


Συστατικά:

Υδροξυπροπυλική Κυτταρίνη, Μικροκρυσταλλική Κυτταρίνη, Στεατικό Οξύ (φυτικής προέλευσης), Νατριούχος Κροσκαρμελλόζη, Στεατικό Μαγνήσιο (φυτικής προέλευσης), Διοξείδιο του Πυριτίου, Φυτική Επικάλυψη [υπρομελλόζη (κυτταρίνη), ανθρακικό ασβέστιο, γλυκερίνη]. Για αλλεργιογόνα, βλέπε συστατικά με έντονους χαρακτήρες. Δεν παρασκευάζεται με σιτάρι, γλουτένη, σόγια, γάλα, αυγό, ψάρι, οστρακοειδή ή σπόρους σησαμιού.

Παράγεται σε εγκαταστάσεις GMP (Oρθών Βιομηχανικών Πρακτικών) που επεξεργάζονται άλλα συστατικά που εμπεριέχουν τα εν λόγω αλλεργιογόνα.

Μη Γενετικά Τροποποιημένο Προϊόν Παρασκευασμένο και ποιοτικά ελεγμένο προϊόν στις Η.Π.Α. με συστατικά διεθνούς προέλευσης.
Πρόσθετες Πληροφορίες


Warning:


Do not exceed stated dose. 

Συμβουλευτικές πληροφορίες:


Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά σε θέση που δε βλέπουν και δεν προσεγγίζουν. Δεν προορίζεται για άτομα μικρότερα των 18 ετών.


Οδηγίες:

Ως συμπλήρωμα διατροφής, λαμβάνετε 1 ταμπλέτα τρεις φορές ημερησίως, κατά προτίμηση με το γεύμα σας.

Αποθήκευση:

Διατηρείται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον μετά το άνοιγμα της συσκευασίας. Φυσική διακύμανση στο χρώμα πιθανόν να εμφανιστεί στη σύσταση του προϊόντος, χωρίς να επηρεάζεται η ποιότητα και η δραστικότητα του σκευάσματος. Το προϊόν NOW® Magnesium Μalate είναι ένα συμπλήρωμα ορυκτών με πλήρη αντίδραση. Η ημερομηνία λήξης αναφέρεται στο προϊόν σε ακέραια συσκευασία και με σωστή διατήρηση. Η συσκευασία ενδεχομένως να περιέχει φακελίσκο απορρόφησης οξυγόνου Αgeless® Oxygen Absorbers που συμβάλλει στον έλεγχο της υγρασίας κατά τη διάρκεια ζωής του προϊόντος. Να μην καταναλώνεται και να μην αφαιρείται από την αρχική συσκευασία. Κλείνετε επιμελώς το πώμα μετά από κάθε χρήση. Η φιάλη είναι κατασκευασμένη από 100% PCR (ρητίνη ανακύκλωσης μετά την κατανάλωση).


Θυμηθείτε να:

Διαβάζετε πάντα τις ετικέτες, τις προειδοποιήσεις και τις οδηγίες χρήσης, πριν χρησιμοποιήσετε ή καταναλώσετε το προϊόν. 
Ειδικές Κατηγορίες


Κατάλληλο για:

Vegeterians & Vegans