X2 Πόντοι στο πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών έως 22/09 δες εδώ
vitamindk_9000709

NOW® Βιταμίνη D3 & K2 120 Κάψουλες

από [Now Foods]

9000709

24,99
vitamindk_9000709
NOW® Βιταμίνη D3 & K2

NOW® Βιταμίνη D3 & K2 120 Κάψουλες

Now Foods

24,99
Περιγραφή
• 1,000 IU / 45 mcg

• Πρόσθετη Καρδιαγγειακή Υποστήριξη

H NOW συνδυάζει δύο μικροθρεπτικά συστατικά, απαραίτητα για τη διατήρηση του μυοσκελετικού συστήματος και της φυσιολογικής καρδιαγγειακής λειτουργίας.

• Η βιταμίνη D-3 βοηθά ως προς την ανάπτυξη και τη συντήρηση των οστών και της οστικής πυκνότητας. Προάγει την επαρκή απορρόφηση του ασβεστίου, συμβάλλοντας στην υγεία των οστών και των δοντιών. Επιπρόσθετα, συμμετέχει στην υγιή κυτταρική ανάπτυξη και τη διατήρηση ενός φυσιολογικού νευρικού και ανοσοποιητικού συστήματος.

• Η βιταμίνη Κ-2 βοηθά ως προς τον σχηματισμό και την ποιότητα των οστών και τη διατήρηση της αγγειακής ελαστικότητας. Υποστηρίζει το μεταβολισμό του ασβεστίου του αγγειακού συστήματος και συμμετέχει ως προς την μεταφορά του ασβεστίου προς τα οστά και τα δόντια και την απομάκρυνση του ασβεστίου από τις αρθρώσεις και τους μαλακούς ιστούς.

Η βιταμίνη D-3 χρειάζεται την παρουσία της βιταμίνης K-2. Η D-3 λειτουργεί συνεργατικά με την Κ-2 για τη μείωση της απώλειας της οστικής μάζας και την προστασία των αιμοφόρων αγγείων από την ασβεστοποίηση.


120 Κάψουλες
Διατροφικές Πληροφορίες
1 Κάψουλα Περιέχει: *%NRV (ΣΗΠ)


Bιταμίνη D (ως D-3 Χοληκαλσιφερόλη) (από Λανολίνη)

 
25 mcg (1,000 IU) (125%*)


Bιταμίνη K-2 (ως Mενακινόνη-4) (ΜΚ-4)

45 mcg (**)


Βιταμίνη Β-6

1,4 mg (100%*)


Βιταμίνη Β-12

6 μg (240%*)

*NRV (ΣΗΠ) = Συνιστώμενη Ημερήσια Πρόσληψη

** H Συνιστώμενη Ημερήσια Πρόσληψη δεν είναι καθορισμένη.

Αρ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 107322/12-9-2019

Συστατικά


Συστατικά:

Σκόνη Λευκού Όρυζα, Υπρομελλόζη (κάψουλα κυτταρίνης), Παλμιτικός Ασκορβυλεστέρας, Διοξείδιο του Πυριτίου. Για αλλεργιογόνα, βλέπε συστατικά με έντονους χαρακτήρες.

Δεν παρασκευάζεται με σιτάρι, γλουτένη, γάλα, αυγό, ψάρι, οστρακοειδή ή σπόρους σησαμιού. Παράγεται σε εγκαταστάσεις GMP (Oρθών Βιομηχανικών Πρακτικών) που επεξεργάζονται άλλα συστατικά που εμπεριέχουν τα εν λόγω αλλεργιογόνα.

Παρασκευασμένο και ποιοτικά ελεγμένο προϊόν στις Η.Π.Α. με συστατικά διεθνούς προέλευσης. Μη Γενετικά Τροποποιημένο Προϊόν
Πρόσθετες Πληροφορίες


Συμβουλευτικές πληροφορίες:

Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, λαμβάνετε αντιπηκτικές ουσίες όπως βαρφαρίνη, κουμαδίνη, ηπαρίνη ή άλλου είδους φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά σε θέση που δε βλέπουν και δεν προσεγγίζουν. Δεν προορίζεται για άτομα μικρότερα των 18 ετών.

Οδηγίες:

Ως συμπλήρωμα διατροφής, λαμβάνετε 1 κάψουλα μία έως δύο φορές ημερησίως με το γεύμα σας.

Αποθήκευση:

Διατηρείται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον μετά το άνοιγμα της συσκευασίας. Φυσική διακύμανση στο χρώμα πιθανόν να εμφανιστεί στη σύσταση του προϊόντος, χωρίς να επηρεάζεται η ποιότητα και η δραστικότητα του σκευάσματος. Η ημερομηνία λήξης αναφέρεται στο προϊόν σε ακέραια συσκευασία και με σωστή διατήρηση. Η συσκευασία ενδεχομένως να περιέχει φακελίσκο απορρόφησης οξυγόνου Αgeless® Oxygen Absorbers που συμβάλλει στον έλεγχο της υγρασίας κατά τη διάρκεια ζωής του προϊόντος. Να μην καταναλώνεται και να μην αφαιρείται από την αρχική συσκευασία. Κλείνετε επιμελώς το πώμα μετά από κάθε χρήση. Η φιάλη είναι κατασκευασμένη από 100% PCR (ρητίνη ανακύκλωσης μετά την κατανάλωση).

Θυμηθείτε να:

Διαβάζετε πάντα τις ετικέτες, τις προειδοποιήσεις και τις οδηγίες χρήσης, πριν χρησιμοποιήσετε ή καταναλώσετε το προϊόν.