-15% για παραγγελίες από €35 και άνω! δες εδώ
Aloe Pura Aloe Vera Digestive Aid Juice 500ml - 1

By [Holland & Barrett]

Aloe Pura Χυμός Αλόης για την Πέψη 500ml

από [Aloe Pura]

0093298

14,95
Aloe Pura Aloe Vera Digestive Aid Juice 500ml - 1
Aloe Pura Χυμός Αλόης για την Πέψη

Aloe Pura Χυμός Αλόης για την Πέψη 500ml

Aloe Pura

14,95
Περιγραφή
Aloe Pura Aloe Vera Χυμός για την υγεία του πεπτικού συστήματος.

  • Ένα μοναδικό μείγμα που υποστηρίζει και αναζωογονεί την υγεία του πεπτικού συστήματος
  • Έχει ευχάριστη φυσική γεύση και δεν περιέχει τεχνητά γλυκαντικά, αρώματα ή χρώματα
  • Καθημερινό συμπλήρωμα με φρέσκια γεύση

Ο χυμός Aloe Pura Aloe Vera Digestive Aid Juice προσφέρει ένα θρεπτικό μείγμα από αφιλτράριστο τζελ εσωτερικών φύλλων αλόης, μέντα, πεπτικά ένζυμα και μάραθο που είναι ειδικά σχεδιασμένο για να υποστηρίζει και να αναζωογονεί την υγεία του πεπτικού συστήματος. Έχει σχεδιαστεί για την υποστήριξη της εύρυθμης λειτουργίας του οργανισμού και τη μείωση των δυσάρεστων πεπτικών συμπτωμάτων και βοηθάει στον περιορισμό της φλεγμονής και στον καθαρισμό των ακαθαρσιών. Αυτός ο χυμός έχει ευχάριστη φυσική γεύση και δεν περιέχει τεχνητά γλυκαντικά, αρώματα ή χρώματα.

Καθαρή Ποσότητα: 500ml

Συστατικά

Συστατικά:

Χυμός Aloe Barbadensis (Aloe Vera Juice Whole Leaf Aloe Vera and Inner Gel), Βοτανικό μείγμα (Mentha Piperita [Μέντα], Carica papaya [Παπάγια], Chamomilla recutita [Χαμομήλι], Foeniculum vulgare [Μάραθος], Bromelain (από Annas comosus)), Ασκορβικό οξύ, Σορβικό κάλιο.

Πρόσθετες Πληροφορίες

Οδηγίες:

Ως υγρό συμπλήρωμα διατροφής, λαμβάνετε 25ml μία ή δύο φορές την ημέρα, απευθείας ή αναμεμειγμένο με νερό ή χυμό φρούτων. Ανακινήστε καλά πριν από τη χρήση. Να διατηρείται στο ψυγείο μετά το άνοιγμα και να καταναλώνεται εντός δύο μηνών.

Συμβουλευτικές πληροφορίες:

Να μην γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.

Διατηρείτε το προϊόν σε δροσερό και ξηρό χώρο. Η ημερομηνία λήξης αναφέρεται στο προϊόν σε ακέραια συσκευασία και με σωστή διατήρηση.

Θυμηθείτε να:

Διαβάζετε πάντα τις ετικέτες, τις προειδοποιήσεις και τις οδηγίες χρήσης, πριν χρησιμοποιήσετε ή καταναλώσετε το προϊόν.

Ειδικές Κατηγορίες
Κατάλληλο για:

Vegans & Vegetarians