-15% για παραγγελίες από €35 και άνω! δες εδώ
natures_plus_quercetin_plus_60tabs_9000574

By [Holland & Barrett]

Natures Plus Quercetin Plus Κουερσετίνη με Βρομελαΐνη & Βιταμίνη C 60tabs

από [Nature's Plus]

9000574

27,99
natures_plus_quercetin_plus_60tabs_9000574
Natures Plus Quercetin Plus Κουερσετίνη με Βρομελαΐνη & Βιταμίνη C 60tabs

Natures Plus Quercetin Plus Κουερσετίνη με Βρομελαΐνη & Βιταμίνη C 60tabs

Nature's Plus

27,99
Περιγραφή
Kάθε υποαλλεργική ταμπλέτα περιέχει 250mg κουερσετίνης, 300mg βιταμίνης C και 100mg Bρομελίνης. Τα βιοφλαβονοειδή λειτουργούν συνεργιστικά με τη βιταμίνη C, ενισχύοντας τις αντιοξειδωτικές της ιδιότητες.

• Eίναι ισχυρό αντιοξειδωτικό και ένα φυσικό αντισταμινικό.
• Eίναι αντιφλεγμονική και συμβάλλει στην αντιμετώπιση της αλλεργικής ρινίτιδας και άλλες αλλεργικές καταστάσεις, όταν λαμβάνεται μαζί με βρομελίνη.
• Aσκεί ευεργετική επίδραση στο καρδιαγγειακό σύστημα, εμποδίζοντας τον σχηματισμό θρόμβων, την οξείδωση της LDL (κακή χοληστερίνη) και την αρτηριοσκλήρυνση.

60 ταμπλέτες
Διατροφικές Πληροφορίες

2 ταμπλέτες περιέχουν

%NRV* (ΣΗΠ)

Βιταμίνη C (as ascorbic acid)

300 mg (500%*)

Κερσετίνη (από Sophora japonica και Dimorphandra mollis)

250mg**

Βρωμελαΐνη (60 GDU) (από ανανά)

100 mg**

Αρ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 35271/15-04/2021

Συστατικά
Συστατικά:

Διφωσφορικό ασβέστιο, μικροκρυσταλλική κυτταρίνη, Στεατικό οξύ, φυτοκυτταρίνη, πυρίτιο, στεατικό μαγνήσιο, υδροξυπροπυλ-μεθυλοκυταρίνη και φαρμακευτικό γλάσο.
Πρόσθετες Πληροφορίες
Συμβουλευτικές πληροφορίες:

Να μην γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά. Δεν προορίζεται για άτομα μικρότερα των 18 ετών.

Διατηρείτε το προϊόν σε δροσερό και ξηρό χώρο. Η ημερομηνία λήξης αναφέρεται στο προϊόν σε ακέραια συσκευασία και με σωστή διατήρηση.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Υπάρχει κίνδυνος πνιγμού για άτομα με δυσκολίες κατάποσης και όταν λαμβάνεται με ανεπαρκή πρόσληψη υγρών. Θα πρέπει να καταναλώνεται άφθονο νερό με αυτό το προϊόν για να διασφαλιστεί ότι θα φτάσει στο στομάχι. Οδηγίες:

Λαμβάνετε 2 ταμπλέτες την ημέρα. Θυμηθείτε να:

Διαβάζετε πάντα τις ετικέτες, τις προειδοποιήσεις και τις οδηγίες χρήσης, πριν χρησιμοποιήσετε ή καταναλώσετε το προϊόν.
Ειδικές Κατηγορίες
Κατάλληλο για:

Vegetarians

Χωρίς:

Μαγιά, σιτάρι, σόγια και γάλα.