Refer a Friend! Σύστησε το φίλο σου και κερδίστε και οι δυο €3 δωροεπιταγή δες εδώ
astragalus_9000725

NOW® Συμπλήρωμα Αστραγάλου 500mg 100 Δισκία

από [Now Foods]

9000725

17,99
astragalus_9000725
NOW® Συμπλήρωμα Αστραγάλου 500mg

NOW® Συμπλήρωμα Αστραγάλου 500mg 100 Δισκία

Now Foods

17,99
Περιγραφή
Βότανο με Προσαρμογενή Δράση

Η ρίζα του Αστράγαλου (Huang Qi) έχει χρησιμοποιηθεί επί πολλούς αιώνες από το παραδοσιακό σύστημα ιατρικής της Νότιανατολικής Ασίας, ως ένα φυτικό τονωτικό παράγοντα που διεγείρει το ανοσοποιητικό σύστημα. Μεταξύ των ενεργών συστατικών του περιλαμβάνονται φλαβονοειδή, ελεύθερα αμινοξέα, ιχνοστοιχεία και πολυφαινόλες.

Οι ανωτέρω πληροφορίες σχετικά με τα συστατικά του προϊόντος είναι αποτελέσματα μελετών. Δεν αποτελούν γνωμοδότηση του EFSA (European Food Safety Authority / Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων).


100 Φυτικές Κάψουλες
Διατροφικές Πληροφορίες
1 κάψουλα περιέχει: Ποσότητα
Ρίζα Astragalus
(Astragalus membranaceus)
0,5 g (500 mg) (**)
** Δεν έχει οριστεί ΣΗΠ
Συστατικά


Συστατικά:

Υπρομελλόζη (κάψουλα κυτταρίνης), Στεατικό Μαγνήσιο (φυτικής προέλευσης), Στεατικό Οξύ (φυτικής προέλευσης). Για αλλεργιογόνα, βλέπε συστατικά με έντονους χαρακτήρες.

Παρασκευασμένο και ποιοτικά ελεγμένο προϊόν στις Η.Π.Α. Δεν παρασκευάζεται με μαγιά, σιτάρι, γλουτένη, σόγια, καλαμπόκι, γάλα, αυγό, ψάρι, οστρακοειδή ή ξηρούς καρπούς. Παράγεται σε εγκαταστάσεις GMP (Oρθών Βιομηχανικών Πρακτικών) που επεξεργάζονται άλλα συστατικά που εμπεριέχουν τα εν λόγω αλλεργιογόνα.

Μη Γενετικά Τροποποιημένο Προϊόν
Πρόσθετες Πληροφορίες


Συμβουλευτικές πληροφορίες:

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, λαμβάνετε φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά σε θέση που δε βλέπουν και δεν προσεγγίζουν. Δεν προορίζεται για άτομα μικρότερα των 18 ετών.



Οδηγίες:

Ως συμπλήρωμα διατροφής, λαμβάνετε 2 κάψουλες δύο έως τρεις φορές ημερησίως, κατά προτίμηση με το γεύμα σας.

Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. 

Αποθήκευση:

Διατηρείται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον μετά το άνοιγμα της συσκευασίας. Φυσική διακύμανση στο χρώμα πιθανόν να εμφανιστεί στη σύσταση του προϊόντος, χωρίς να επηρεάζεται η ποιότητα και η δραστικότητα του σκευάσματος. Η ημερομηνία λήξης αναφέρεται στο προϊόν σε ακέραια συσκευασία και με σωστή διατήρηση. Η συσκευασία ενδεχομένως να περιέχει φακελίσκο απορρόφησης οξυγόνου Αgeless® Oxygen Absorbers που συμβάλλει στον έλεγχο της υγρασίας κατά τη διάρκεια ζωής του προϊόντος. Να μην καταναλώνεται και να μην αφαιρείται από την αρχική συσκευασία. Κλείνετε επιμελώς το πώμα μετά από κάθε χρήση.


Θυμηθείτε να:

Διαβάζετε πάντα τις ετικέτες, τις προειδοποιήσεις και τις οδηγίες χρήσης, πριν χρησιμοποιήσετε ή καταναλώσετε το προϊόν. "