-20% στο καλάθι για παραγγελίες από €35 και άνω σε 100 Best Seller!
H&B Expert Sleep Unwind Tonic 150ml - 1
H&B Expert Sleep Unwind Tonic 150ml - 2
H&B Expert Sleep Unwind Tonic 150ml - 3
H&B Expert Sleep Unwind Tonic 150ml - 4
H&B Expert Sleep Unwind Tonic 150ml - 1
H&B Expert Sleep Unwind Tonic 150ml - 2
H&B Expert Sleep Unwind Tonic 150ml - 3
H&B Expert Sleep Unwind Tonic 150ml - 4

H&B Expert Χαλαρωτικό Διάλυμα για τον Ύπνο 150ml

από [H&B Expert]

0061049

19,99
H&B Expert Sleep Unwind Tonic 150ml - 1
H&B Expert Χαλαρωτικό Διάλυμα για τον Ύπνο 150ml

H&B Expert Χαλαρωτικό Διάλυμα για τον Ύπνο 150ml

H&B Expert

19,99
Περιγραφή
H&B Expert Sleep

Όλοι γνωρίζουμε ότι ο καλός ύπνος είναι σημαντικός για την υγεία και την ψυχική μας ισορροπία, ωστόσο οι περισσότεροι από εμάς βιώνουμε περιόδους που ο καλός ύπνος δεν έρχεται τόσο φυσικά όσο θα θέλαμε. Η σειρά H&B Expert Sleep έχει αναπτυχθεί για να σας βοηθήσει να ανακτήσετε τον έλεγχο της ρουτίνας του ύπνου σας µε φυσικό τρόπο. Χρησιµοποιήστε όλη τη σειρά µαζί ή επιλέξτε το προϊόν που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες σας για ύπνο. Το H&B Unwind Tonic λειτουργεί σε αρμονία με το σώμα σας, για να σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να προετοιμαστείτε για έναν καλό βραδινό ύπνο. Συντίθεται από L-θεανίνη, λεβάντα και κεράσι Montmorency.

  • Σας βοηθά να χαλαρώσετε και να προετοιμαστείτε για έναν καλό νυχτερινό ύπνο
  • Σας βοηθά να ανακτήσετε τον έλεγχο της ρουτίνας του ύπνου σας με φυσικό τρόπο
Τι το κάνει Expert;

Επιμεληθήκαμε προσεκτικά αυτή τη σύνθεση Expert Unwind Tonic ώστε να περιλαμβάνει μερικά από τα πιο προηγμένα συστατικά που βοηθούν στην χαλάρωση και υποστηρίζουν έναν καλό νυχτερινό ύπνο. Ο συνδυασμός κλινικά μελετημένων συστατικών περιλαμβάνει την L-θεανίνη.

Η L-θεανίνη συμβάλλει στη χαλάρωση και τον φυσιολογικό ύπνο. Ο μηχανισμός της L-Θεανίνης είναι πολύπλοκος και φέρεται να αλληλεπιδρά με διάφορους διαφορετικούς νευρογενείς υποδοχείς στο σώμα, όπως οι NMDA, GABA, σεροτονίνη και ντοπαμίνη. Αυτό οδηγεί σε μια χαλαρωτική επίδραση στο ΚΝΣ και προάγει την ποιότητα του ύπνου. Η λεβάντα συμβάλλει στη βέλτιστη χαλάρωση. Το Expert Unwind Tonic είναι ένα υπέροχο ρόφημα με γεύση κεράσι. 
Συστατικά


Συστατικά:

Νερό, Lycasin® (σιρόπι μαλτιτόλης), εκχύλισμα λεβάντας (Lavandula spica), L-Θεανίνη (από Camellia sinensis, φύλλο), διογκωτικός παράγοντας (μικροκρυσταλλική κυτταρίνη), συντηρητικά (άνυδρο κιτρικό οξύ, σορβικό κάλιο), άρωμα (άρωμα κερασιού), εκχύλισμα κερασιού Montmorency (Prunus Cerasus), γαλακτωματοποιητής (καρβοξυμεθυλοκυτταρίνη νατρίου).
Πρόσθετες Πληροφορίες


Συμβουλευτικές πληροφορίες:

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ποικίλης και ισορροπημένης διατροφής και ενός υγιεινού τρόπου ζωής. Εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, λαμβάνετε οποιαδήποτε φάρμακα ή βρίσκεστε υπό ιατρική παρακολούθηση, παρακαλείστε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή επαγγελματία υγείας πριν από τη χρήση. Διακόψτε τη χρήση και συμβουλευτείτε έναν γιατρό εάν εμφανιστούν ανεπιθύμητες αντιδράσεις. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Μην το χρησιμοποιείτε εάν η σφραγίδα κάτω από το καπάκι είναι σπασμένη ή λείπει.



Θυμηθείτε να:

Διαβάζετε πάντα τις ετικέτες, τις προειδοποιήσεις και τις οδηγίες χρήσης, πριν χρησιμοποιήσετε ή καταναλώσετε το προϊόν.



Οδηγίες χρήσης


Συνιστούμε να λαμβάνετε 5ml, μια ώρα πριν από τον ύπνο για χαλάρωση. Μην υπερβαίνετε την αναγραφόμενη δόση.

Παρακαλούμε ανακυκλώστε το μπουκάλι μαζί με το καπάκι. Ανακυκλώστε το χαρτοκιβώτιο ξεχωριστά.
Ειδικές Κατηγορίες


Κατάλληλο για:

Vegan / Vegetarian