Τι είναι και ποιες είναι οι βασικές ιδιότητες του Μηλόξυδου;
Το μηλόξυδο παράγεται μετατρέποντας τον χυμό μήλου σε αλκοόλ με τη διαδικασία που είναι γνωστή ως ζύμωση. Όταν συμβεί αυτό, τα βακτήρια στο μηλόξυδο μετατρέπουν την αλκοόλη σε οξικό οξύ, που είναι αυτό που δίνει στο προϊόν μια όξινη και έντονη γεύση. Έχει ισχυρές αντιφλεγμονώδεις και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες, ενώ συμβάλλει και λειτουργία ενός υγιούς μεταβολισμού.
Ποιες είναι οι παρενέργειες του μηλόξυδου;
Στα συμπληρώματα μηλόξυδου δεν θα πρέπει να γίνεται η υπέρβαση της συνιστώμενης δόσης, η υπερκατανώση μπορεί να οδηγήσει σε διάφορες γαστρεντερικές διαταραχές.
Είναι ικανό να φέρει αποτελέσματα το Μηλόξυδο για αδυνάτισμα;
Είναι κατάλληλο για αδυνάτισμα καθώς συμβάλλει στην αποτελεσματικότερη διαχείριση της όρεξης. Στη Holland & Barrett μπορείς να βρεις μηλόξυδο σε διάφορες μορφές για την καθημερινότητά σου!
Μηλόξυδο: Ποιες είναι οι χρήσεις και οι ιδιότητές του;