Refer a Friend! Σύστησε το φίλο σου και κερδίστε και οι δυο €3 δωροεπιταγή δες εδώ
omega3_9000716

NOW® Ωμέγα-3 Ιχθυέλαιο Μοριακά Αποσταγμένο 100 Κάψουλες

από [Now Foods]

9000716

14,99
omega3_9000716
NOW® Ωμέγα-3 Ιχθυέλαιο Μοριακά Αποσταγμένο

NOW® Ωμέγα-3 Ιχθυέλαιο Μοριακά Αποσταγμένο 100 Κάψουλες

Now Foods

14,99
Περιγραφή
• 1,000 mg Ιχθυέλαιου ανά Μαλακή Κάψουλα

• 180 EPA / 120 DHA ανά Μαλακή Κάψουλα

Τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα ανήκουν στην κατηγορία των λιπαρών οξέων που αδυνατεί να συνθέσει το ανθρώπινο σώμα. Πηγή προέλευσης των ωμέγα-3 λιπαρών οξέων είναι τα ιχθυέλαια από τον ιστό των λιπαρών ψαριών. Το φυσικά συμπυκνωμένα ιχθυέλαια της NOW προέρχονται από σαρδέλα, αντζούγια και τόνο ανοιχτής θαλάσσης. Το σκεύασμα Omega-3 Fish Oil της NOW Foods περιέχει μοριακά απεσταγμένα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα.

Tα ωμέγα-3 πολυακόρεστα λιπαρά οξέα (EPA & DHA) συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία της καρδιάς, του εγκεφάλου και της όρασης, καθώς και στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων των τριγλυκεριδίων και της αρτηριακής πίεσης του αίματος. Παρασκευασμένο με αυστηρά ποιοτικά κριτήρια που εγγυώνται την ασφάλεια του σκευάσματος και ελεγμένο για δυνητικά επιβλαβή επίπεδα ρύπων όπως PCBs, διοξίνες, υδράργυρος και άλλα βαρέα μέταλλα.

Το προϊόν φέρει πιστοποίηση ποιότητας και καθαρότητας από τον παγκόσμιο οργανισμό GOED.


100 Μαλακές Κάψουλες 
Διατροφικές Πληροφορίες
1 κάψουλα περιέχει:
Ιχθυέλαιο Συμπυκνωμένης Μορφής το οποίο παρέχει: 1 g (1000mg) (**)
(ΕPA) Εικοσαπενταενοϊκό Οξύ 180mg (**)
(DHA) Εικοσιδυαενοϊκό Οξύ 120mg (**)
Σύνολο Ω-3 Λιπαρών Οξέων 300mg (**)
*NRV (ΣΗΠ) = Συνιστώμενη Ημερήσια Πρόσληψη

** H Συνιστώμενη Ημερήσια Πρόσληψη δεν είναι καθορισμένη.

Αρ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 69413/29-10-2008
Συστατικά


Συστατικά:

Maλακή Κάψουλα [βόεια ζελατίνη (ελεύθερη Σπογγώδους Εγκεφαλοπάθειας Βοοειδών), γλυκερίνη, νερό], D-Alpha Tοκοφερόλη (από ηλίανθο). Περιέχει ψάρια (αντσούγιες, σαρδέλες, τόνο). Για αλλεργιογόνα, βλέπε συστατικά με έντονους χαρακτήρες. Το εν λόγω ιχθυέλαιο είναι προϊόν της περιοχής του Περού, του Μαρόκου, του Μαυρίκιου και της Μαλαισίας.

Προϊόν παρασκευασμένο και ποιοτικά ελεγμένο στις Η.Π.Α. Δεν παρασκευάζεται με μαγιά, σιτάρι, γλουτένη, σόγια, γάλα, αυγά, οστρακοειδή ή σπόρους σησαμιού. Παράγεται σε εγκαταστάσεις GMP (Oρθών Βιομηχανικών Πρακτικών) που επεξεργάζονται άλλα συστατικά που εμπεριέχουν τα εν λόγω αλλεργιογόνα.

Μη Γενετικά Τροποποιημένο Προϊόν
Πρόσθετες Πληροφορίες


Συμβουλευτικές πληροφορίες:

Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά σε θέση που δε βλέπουν και δεν προσεγγίζουν. Δεν προορίζεται για άτομα μικρότερα των 18 ετών.


Οδηγίες:

Ως συμπλήρωμα διατροφής, λαμβάνετε 2 μαλακές κάψουλες, δύο φορές ημερησίως με το γεύμα σας.


Αποθήκευση:

Διατηρείται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον μετά το άνοιγμα της συσκευασίας. Φυσική διακύμανση στο χρώμα πιθανόν να εμφανιστεί στη σύσταση του προϊόντος, χωρίς να επηρεάζεται η ποιότητα και η δραστικότητα του σκευάσματος. Η ημερομηνία λήξης αναφέρεται στο προϊόν σε ακέραια συσκευασία και με σωστή διατήρηση. Η συσκευασία ενδεχομένως να περιέχει φακελίσκο απορρόφησης οξυγόνου Αgeless® Oxygen Absorbers που συμβάλλει στον έλεγχο της υγρασίας κατά τη διάρκεια ζωής του προϊόντος. Να μην καταναλώνεται και να μην αφαιρείται από την αρχική συσκευασία. Κλείνετε επιμελώς το πώμα μετά από κάθε χρήση. Η φιάλη είναι κατασκευασμένη από 100% PCR (ρητίνη ανακύκλωσης μετά την κατανάλωση).


Θυμηθείτε να:

Διαβάζετε πάντα τις ετικέτες, τις προειδοποιήσεις και τις οδηγίες χρήσης, πριν χρησιμοποιήσετε ή καταναλώσετε το προϊόν.