-15% για παραγγελίες από €35 και άνω! δες εδώ
nd_easydigest_new_9000757

By [Holland & Barrett]

Natural Doctor Easy Digest Συμπλήρωμα Διατροφής με Ένζυμα 60 Δισκία

από [Natural Doctor]

9000757

34,99
nd_easydigest_new_9000757
Natural Doctor Easy Digest Συμπλήρωμα Διατροφής με Ένζυμα

Natural Doctor Easy Digest Συμπλήρωμα Διατροφής με Ένζυμα 60 Δισκία

Natural Doctor

34,99
Περιγραφή
Συμπλήρωμα διατροφής με πεπτικά ένζυμα φυτικής προέλευσης για την υποστήριξη της φυσιολογικής λειτουργίας του πεπτικού συστήματος και στην ανακούφιση από φούσκωμα ή δυσπεψία. 

• Τα πεπτικά ένζυμα είναι απαραίτητα για την πέψη και την απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών. Διασπούν τις τροφές σε βασικές δομικές μονάδες τις οποίες χρησιμοποιεί ο οργανισμός για να δημιουργήσει νέα κύτταρα, ιστούς, όργανα, αδένες, ενώ έχουν και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.

• Ο βασικός ρόλος του πεπτικού συστήματος είναι η σωστή πέψη των τροφίμων και των θρεπτικών συστατικών.

• Τα πεπτικά ένζυμα δρουν σαν ψαλίδι που διαλύουν τα τρόφιμα που καταναλώνουμε σε μικρότερες μονάδες, οι οποίες στη συνέχεια απορροφώνται από το λεπτό έντερο και χρησιμοποιούνται από το ανθρώπινο σώμα για να κάνουν κύτταρα, ιστούς, όργανα, αδένες.

•  Η κατανομή των τροφίμων σε μικρότερα κομμάτια ή μεμονωμένα θρεπτικά συστατικά, έτοιμα να απορροφηθούν στο λεπτό έντερο, γίνεται κυρίως από πεπτικά ένζυμα.

• Το συμπλήρωμα διατροφής Easy Digest περιέχει τα ακόλουθα πεπτικά ένζυμα φυτικής προέλευσης: αμυλάση, λιπάση, γλυκοαμυλάση, πρωτεάσες, βρωμελίνη και κυτταρινάση.

• Τα ακατέργαστα τρόφιμα φυτικής προέλευσης περιέχουν φυσικά ένζυμα, τα οποία είναι σημαντικά για να βοηθήσουν τη λειτουργία των πεπτικών ενζύμων που παράγονται φυσικά στον οργανισμό. Ωστόσο είναι ευαίσθητα στη θερμότητα και καταστρέφονται κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος.

• Όταν συμβαίνει αυτό, το πάγκρεας, το οποίο παράγει συνήθως μόνο εκείνα τα πεπτικά ένζυμα που απαιτούνται για την ολοκλήρωση της πέψης, υπερλειτουργεί για να αντιμετωπίσει την αυξημένη ζήτηση για πέψη. 


60 φυτικές κάψουλες
Διατροφικές Πληροφορίες
1 κάψουλα περιέχει: %NRV* (ΣΗΠ)
Πρωτεάση (140 casein protease U/g) 200 mg **
Αμυλογλυκοσιδάση (= 216-264 U/g) 100 mg **
Βρωμελαϊνη (2000 GDU/g) 4,8 mg **
Αμυλάση (27x10³ U/mg) 100 mg **
Λιπάση (10⁴ U/g) 200 mg **
Κυτταρινάση (3x10³ U/mg)  66,6 mg **
*NRV (ΣΗΠ) = Συνιστώμενη Ημερήσια Πρόσληψη **Δεν έχει οριστεί τιμή NRV (ΣΗΠ)

Αρ. γνωστοποίησης ΕΟΦ: 105556/10-12-2014
Συστατικά


Συστατικά:

Πρωτεάση, Αμυλογλυκοσιδάση, Βρωμελαϊνη, Αμυλάση, Λιπάση, Κυτταρινάση, συστατικά κενής φυτικής κάψουλας (υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη)
Πρόσθετες Πληροφορίες


Συμβουλευτικές πληροφορίες:

Συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης διατροφής. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, τη θεραπεία ή τη θεραπεία ανθρώπινων ασθενειών. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, λαμβάνετε φαρμακευτική αγωγή ή έχετε οποιαδήποτε προβλήματα υγείας. Διατηρείτε το προϊόν σε δροσερό και ξηρό μέρος. Η ημερομηνία λήξης αναγράφεται στο προϊόν σε άθικτη συσκευασία και κατάλληλα διατηρημένο.

Οδηγίες:

Πάρτε μία κάψουλα ημερησίως, ακριβώς πριν από το γεύμα ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού σας. Μην υπερβαίνετε την αναφερόμενη συνιστώμενη ημερήσια δόση.


Θυμηθείτε να:

Παρακαλούμε να διαβάζετε πάντα τις ετικέτες, τις προειδοποιήσεις και τις οδηγίες που παρέχονται με το προϊόν πριν χρησιμοποιήσετε ή καταναλώσετε το προϊόν.