Refer a Friend! Σύστησε το φίλο σου και κερδίστε και οι δυο €3 δωροεπιταγή δες εδώ
H&B Expert Calm Gut 30 Capsules - 1
H&B Expert Calm Gut 30 Capsules - 2
H&B Expert Calm Gut 30 Capsules - 3
H&B Expert Calm Gut 30 Capsules - 1
H&B Expert Calm Gut 30 Capsules - 2
H&B Expert Calm Gut 30 Capsules - 3

H&B Expert Calm Gut 30 Κάψουλες

από [H&B Expert]

0062787

34,99
H&B Expert Calm Gut 30 Capsules - 1
H&B Expert Calm Gut 30 Κάψουλες

H&B Expert Calm Gut 30 Κάψουλες

H&B Expert

34,99
Περιγραφή
Το Holland & Barrett Expert Calm Gut είναι το πιο προηγμένο συμπλήρωμα υγείας του εντέρου μας για ευαίσθητα πεπτικά συστήματα, ειδικά σχεδιασμένο για να συμβάλλει στη διατήρηση ενός ήρεμου και ισορροπημένου εντερικού περιβάλλοντος. Η έρευνά μας σχετικά με την υγεία του εντέρου μας δίδαξε ότι πολλοί άνθρωποι υποφέρουν από ένα ευαίσθητο πεπτικό σύστημα, το οποίο μπορεί να επηρεάσει την καθημερινή τους ζωή. Το Expert Calm Gut είναι ειδικά σχεδιασμένο για να βοηθήσει στη διατήρηση ενός ήρεμου και ισορροπημένου εντερικού περιβάλλοντος για άτομα με ευαίσθητο πεπτικό σύστημα.

Τι το κάνει Expert; Μπορεί να είναι δύσκολο για τους ανθρώπους να συμβαδίζουν με τα τελευταία προϊόντα και συστατικά στον τομέα της υγείας και της ευεξίας, γι' αυτό θέλαμε να κάνουμε λίγη από τη δύσκολη δουλειά για εσάς. Χρησιμοποιούμε τις γνώσεις των ειδικών διατροφολόγων μας για να εξετάσουμε μια σειρά από επιστημονικές μελέτες και να συγκεντρώσουμε αυτά που πιστεύουμε ότι είναι μερικά από τα πιο ολοκληρωμένα προϊόντα που προσφέρουμε.

Η σειρά H&B Expert αποτελείται από προϊόντα που περιλαµβάνουν τις πιο προηγµένες φόρµουλες συστατικών µας και δεν θα µπορέσετε να τα βρείτε πουθενά αλλού. Επιμεληθήκαμε προσεκτικά αυτή τη σύνθεση ώστε να περιλαμβάνει μερικά από τα πιο προηγμένα συστατικά που συμβάλλουν στη διατήρηση ενός ήρεμου και ισορροπημένου εντερικού περιβάλλοντος για άτομα με ευαίσθητο πεπτικό σύστημα - GutGard®, Lactobacillus rhamnosus GG και SmilinGUT.

  • Το GutGard® είναι ένα κλινικά μελετημένο φυσικό εκχύλισμα γλυκόριζας, το οποίο είναι πλούσιο σε φλαβονοειδή και συμβάλλει στη διατήρηση της ισορροπίας στο πεπτικό σύστημα των ατόμων με ευαίσθητη πέψη.
  • Το LifeinU™ (Lactobacillus rhamnosus GG 250) είναι το πιο κλινικά μελετημένο στέλεχος βακτηρίων στον κόσμο, που έχει μελετηθεί σε πληθυσμούς με IBS.
  • Το SynBalance® SmilinGUT είναι ένα κλινικά μελετημένο μείγμα από lactobacillus plantarum, lactobacillus rhamnosus και Bifidobacterium longum.
Συστατικά


Συστατικά:

Ανθρακικό ασβέστιο, GutGard® (εκχύλισμα ρίζας γλυκόριζας (Glycyrrhiza glabra), κέλυφος κάψουλας (υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη), LifeinU™ (Lactobacillus rhamnosus GG 250), αντιπηκτικά (στεατικό μαγνήσιο, Διοξείδιο του πυριτίου), SynBalance® SmilinGUT (Bifidobacterium animalis), SynBalance® SmilinGUT (Lactobacilllus rhamnosus), SynBalance® SmilinGUT (Lactobacillus plantarum).
Πρόσθετες Πληροφορίες

Συμβουλευτικές πληροφορίες:

Να μην γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά. Δεν ενδείκνυται για άτομα μικρότερα των 18 ετών.

Διατηρείτε το προϊόν σε δροσερό και ξηρό χώρο. Η ημερομηνία λήξης αναφέρεται στο προϊόν σε ακέραια συσκευασία και με σωστή διατήρηση.



Θυμηθείτε να:

Διαβάζετε πάντα τις ετικέτες, τις προειδοποιήσεις και τις οδηγίες χρήσης, πριν χρησιμοποιήσετε ή καταναλώσετε το προϊόν.