Refer a Friend! Σύστησε το φίλο σου και κερδίστε και οι δυο €3 δωροεπιταγή δες εδώ
nd_40billion_νεw_9000756

Natural Doctor 40 Billion Προβιοτικά 30 Κάψουλες

από [Natural Doctor]

9000756

29,99
nd_40billion_νεw_9000756
Natural Doctor 40 Billion Προβιοτικά

Natural Doctor 40 Billion Προβιοτικά 30 Κάψουλες

Natural Doctor

29,99
Περιγραφή
Βραβευμένο συμπλήρωμα διατροφής στην κατηγορία προβιοτικών με σαράντα δισεκατομμύρια ευεργετικά βακτήρια από 13 στελέχη για την καλή λειτουργία του εντέρου.

• Το συμπλήρωμα διατροφής 40 Billion Live είναι μια υψηλής ισχύος φόρμουλα με ζωντανά ευεργετικά βακτήρια σε κάψουλα με εντερική επίστρωση και με τεχνολογία σταδιακής απελευθέρωσης.

• Με αυτό τον τρόπο τα ευεργετικά βακτήρια αποδευσμεύονται σταδιακά στο έντερο. Αυτό υποστηρίζει την βιωσιμότητα και τον πολλαπλασιασμό των ζωντανών μικροοργανισμών, που περιέχει καθώς δεν καταστρέφονται από τα οξέα του στομάχου, αλλά φτάνουν ζωντανά στο έντερο, αποικίζοντας το.

• Περιέχει δεκατρία ευεργετικά βακτηριακά στελέχη (στελέχη γαλακτοβακίλλων, στελέχη Βifidobacterium lactis και Streptococcus thermophillus), που συμβάλλουν στην καλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος και στην διατήρηση της ισορροπίας της μικροχλωρίδας του πεπτικού συστήματος.

• Δεν περιέχει γάλα.

• Τα προβιοτικά βοηθούν στην αποκατάσταση της ισορροπίας μεταξύ καλών και κακών βακτηρίων για να εξασφαλιστεί η ευεξία του εντέρου.

• Κάθε κάψουλα περιέχει 40 δισεκατομμύρια στελέχη με σκοπό την ανάπτυξη και την ισορροπία της φυσιολογικής εντερικής χλωρίδας, ενισχύοντας έτσι την άμυνα του οργανισμού έναντι των παθογόνων οργανισμών του πεπτικού συστήματος, αφού τα προβιοτικά στελέχη δημιουργούν αποικίες «καλών» μικροοργανισμών που με τη σειρά τους απομακρύνουν τους παθογόνους μικροοργανισμούς που ευθύνονται για μια σειρά από γαστρεντερικές ενοχλήσεις.

• Η βιολογική δράση των προβιοτικών στελεχών Lactobacilli και Bifidobacteria οφείλεται σε έναν μεγάλο βαθμό στην ικανότητά τους να προσκολλούν πάνω στα εντεροκύτταρα και να αναστέλλουν έτσι την πρόσδεση των εντερικών παθογόνων βακτηρίων μέσω της διαδικασίας του «ανταγωνιστικού αποκλεισμού». Η ασφάλεια από την κατανάλωση των προβιοτικών στελεχών Lactobacillus και Bifidobacterium έχει αξιολογηθεί. Με βάση τα κλινικά ευρήματα, τα προβιοτικά στελέχη Lactobacillus και Bifidobacterium θεωρούνται σήμερα ασφαλή προβιοτικά στελέχη για ανθρώπινη κατανάλωση.

• Περιέχει και το προβιοτικό στέλεχος, Streptococcus thermophilus, ένα σημαντικό προβιοτικό που χρησιμοποιείται ευρέως στην παρασκευή τυριού και γιαουρτιού, ενώ παράλληλα υποστηρίζει το πεπτικό σύστημα σε ήπιους γαστρεντερικούς ερεθισμούς καθώς και σε περιπτώσεις διάρροιας μετά από λήψη αντιβιοτικών. 
                                                                                                                                                                                                                       

30 φυτικές κάψουλες
Διατροφικές Πληροφορίες

1 κάψουλα περιέχει:

%ΣΗΠ* (ΣΗΠ)

Μείγμα ζωντανών φιλικών βακτηριακών στελεχών (4 x 1010 ζωντανά* βακτήρια) που αποτελείται από:

(Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus brevis, Lactobacillus casei, Lactococcus Lactis, Bifidobacterium breve, Bifidobacterium lactis, Bifidobacterium longum, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus paracasei, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus salivarius, Streptococcus thermophilus)

140 mg

** Δεν έχει οριστει ΣΗΠ

Αρ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ : 58393/27-06-2017.

Συστατικά


Συστατικά:

Lactobacillus brevis, Lactobacillus casei, Lactococcus Lactis, Bifidobacterium breve Bifidobacterium lactis, Bifidobacterium longum, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus paracasei, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus salivarius Streptococcus thermophilus, μικροκρυσταλλική κυτταρίνη, υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη (φυτικής προέλευσης).
Πρόσθετες Πληροφορίες


Συμβουλευτικές πληροφορίες:

Συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης διατροφής. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, τη θεραπεία ή τη θεραπεία ανθρώπινων ασθενειών. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, λαμβάνετε φαρμακευτική αγωγή ή έχετε οποιαδήποτε προβλήματα υγείας. Διατηρείτε το προϊόν σε δροσερό και ξηρό μέρος. Η ημερομηνία λήξης αναγράφεται στο προϊόν σε άθικτη συσκευασία και κατάλληλα διατηρημένο.

Οδηγίες:

Πάρτε μία κάψουλα ημερησίως με το κύριο γεύμα ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού σας. Προσέξτε να μην λαμβάνετε μαζί με πολύ ζεστά ροφήματα ή πολύ ζεστά τρόφιμα. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση.

Θυμηθείτε να:

Διαβάστε πάντα τις ετικέτες, τις προειδοποιήσεις και τις οδηγίες χρήσης πριν χρησιμοποιήσετε ή καταναλώσετε το προϊόν.