-15% για παραγγελίες από €35 και άνω! δες εδώ
stjohnswort_9000731

By [Holland & Barrett]

NOW® Συμπλήρωμα St. John's Wort 300 mg 100 Κάψουλες

από [Now Foods]

9000731

26,99
stjohnswort_9000731
NOW® Συμπλήρωμα St. John's Wort 300 mg

NOW® Συμπλήρωμα St. John's Wort 300 mg 100 Κάψουλες

Now Foods

26,99
Περιγραφή
• 0,3% Υπερικίνη

Το σπαθόχορτο ή βαλασαμόχορτο ή χόρτο του Αγίου Ιωάννη (St. John's Wort) χρησιμοποιήθηκε παραδοσιακά για πρώτη φορά στην αρχαία Ελλάδα για την αντιμετώπιση του άγχους, της ήπιας και μέτριας κατάθλιψης, της ήπιας πνευματικής εξάνλησης και των διαταραχών του ύπνου. *Eπιστημονικές έρευνες έχουν δείξει ότι το εκχύλισμα του σπαθόχορτου μπορεί να βοηθήσει στην αναστολή της επαναπρόσληψης ορισμένων νευροδιαβιβαστών του εγκεφάλου.

*Οι ανωτέρω πληροφορίες σχετικά με τα συστατικά του προϊόντος είναι αποτελέσματα μελετών. Δεν αποτελούν γνωμοδότηση του EFSA (European Food Safety Authority / Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων).


100 Φυτικές Κάψουλες
Διατροφικές Πληροφορίες
1 Κάψουλα Περιέχει:  %NRV (ΣΗΠ)*
Εκχύλισμα Σπαθόχορτου
(Υπερικόν το διάτρητον) (Βότανο) (παρέχει ελάχ. 0,3% Υπερικίνη)
300 mg (**)
*NRV (ΣΗΠ) = Συνιστώμενη Ημερήσια Πρόσληψη

** H Συνιστώμενη Ημερήσια Πρόσληψη δεν είναι καθορισμένη.

Αρ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 57556/01-06-2020
Συστατικά


Συστατικά: 

Υπρομελλόζη (κάψουλα κυτταρίνης), Στεατικό Οξύ (φυτικής προέλευσης), Διοξείδιο του Πυριτίου. Για αλλεργιογόνα, βλέπε συστατικά με έντονους χαρακτήρες.

Δεν παρασκευάζεται με σιτάρι, γλουτένη, σόγια, γάλα, αυγό, ψάρι, οστρακοειδή, ξηρούς καρπούς ή σπόρους σησαμιού. Παράγεται σε εγκαταστάσεις GMP (Oρθών Βιομηχανικών Πρακτικών) που επεξεργάζονται άλλα συστατικά που εμπεριέχουν τα εν λόγω αλλεργιογόνα. Πιστοποιημένο Μη Γενετικά Τροποποιημένο Προϊόν (Non-GMO Project)

Παρασκευασμένο και ποιοτικά ελεγμένο προϊόν στις Η.Π.Α. με συστατικά διεθνούς προέλευσης.
Πρόσθετες Πληροφορίες


Συμβουλευτικές πληροφορίες:


Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά σε θέση που δε βλέπουν και δεν προσεγγίζουν. Δεν προορίζεται για άτομα μικρότερα των 18 ετών. Προσοχή: Mην υπερβαίνετε τις 3 κάψουλες ημερησίως. Μεγαλύτερες ποσότητες μπορούν να επιφέρουν φωτοευαισθησία (όπως ερυθρότητα του δέρματος) κατά την έκθεση στο ηλιακό φως ή κατά τη διαδικασία του solarium. To St. John's είναι γνωστό ότι αλληλεπιδρά με αντικαταθλιπτικά, ηρεμιστικά επί του στόματος, αναισθητικά, αντισυλληπτικά, ανοσοκαταλστατικά, αντιπηκτικά και αντιεπιληπτικά φάρμακα και/ή χημειοθεραπευτικούς παράγοντες ή άλλα μη συνταγογραφούμενα (Over The Counter) φάρμακα.

Οδηγίες:

Ως συμπλήρωμα διατροφής, λαμβάνετε 1 κάψουλα τρεις φορές ημερησίως, κατά προτίμηση με το γεύμα σας.

Αποθήκευση:
Διατηρείτaι σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον μετά το άνοιγμα της συσκευασίας. Φυσική διακύμανση στο χρώμα πιθανόν να εμφανιστεί στη σύσταση του προϊόντος, χωρίς να επηρεάζεται η ποιότητα και η δραστικότητα του σκευάσματος. Η ημερομηνία λήξης αναφέρεται στο προϊόν σε ακέραια συσκευασία και με σωστή διατήρηση.

Η συσκευασία ενδεχομένως να περιέχει φακελίσκο απορρόφησης οξυγόνου Αgeless® Oxygen Absorbers που συμβάλλει στον έλεγχο της υγρασίας κατά τη διάρκεια ζωής του προϊόντος. Να μην καταναλώνεται και να μην αφαιρείται από την αρχική συσκευασία. Κλείνετε επιμελώς το πώμα μετά από κάθε χρήση. Η φιάλη είναι κατασκευασμένη από 100% PCR (ρητίνη ανακύκλωσης μετά την κατανάλωση).

Θυμηθείτε να:

Διαβάζετε πάντα τις ετικέτες, τις προειδοποιήσεις και τις οδηγίες χρήσης, πριν χρησιμοποιήσετε ή καταναλώσετε το προϊόν. 
Ειδικές Κατηγορίες


Κατάλληλο για:

Vegeterians & Vegans