Refer a Friend! Σύστησε το φίλο σου και κερδίστε και οι δυο €3 δωροεπιταγή δες εδώ
Holland & Barrett ABC to Z Multivitamins 240 Tablets - 1
Holland & Barrett ABC to Z Multivitamins 240 Tablets - 2
Holland & Barrett ABC to Z Multivitamins 240 Tablets - 3
Holland & Barrett ABC to Z Multivitamins 240 Tablets - 4
Holland & Barrett ABC to Z Multivitamins 240 Tablets - 1
Holland & Barrett ABC to Z Multivitamins 240 Tablets - 2
Holland & Barrett ABC to Z Multivitamins 240 Tablets - 3
Holland & Barrett ABC to Z Multivitamins 240 Tablets - 4

Holland & Barrett Πολυβιταμίνες ABC to Z - 240 Δισκία

από [Holland & Barrett]

0047354

17,99
Holland & Barrett ABC to Z Multivitamins 240 Tablets - 1
Holland & Barrett Πολυβιταμίνες ABC-Z

Holland & Barrett Πολυβιταμίνες ABC to Z - 240 Δισκία

Holland & Barrett

17,99
Περιγραφή
Οι πολυβιταμινούχες ταμπλέτες ABC - Z της Holland & Barrett σας προσφέρουν 23 πολυβιταμίνες και μέταλλα που υποστηρίζουν την υγεία και την ευεξία: παρέχοντας ολοκληρωμένη διατροφική υποστήριξη για ενήλικες. Αποκτήστε τις απαραίτητες βιταμίνες και τα μέταλλα με έναν βολικό τρόπο με τις καθημερινές μας πολυβιταμινούχες ταμπλέτες ABC - Z.

  • 23 βιταμίνες και μέταλλα για υγεία και ευεξία
  • Συμβάλλει στη διατήρηση της φυσιολογικής λειτουργίας των οστών και των μυών
  • Κατάλληλο για χορτοφάγους
Ποια είναι τα οφέλη αυτού του συμπληρώματος διατροφής;

  • Η λήψη μιας πολυβιταμίνης όχι μόνο συμπληρώνει τα επίπεδα βιταμινών και μετάλλων, αλλά έχει επίσης πολλά οφέλη για το σώμα και τον εγκέφαλό σας. Αυτές οι πολυβιταμίνες περιέχουν μια ολόκληρη σειρά από μικροθρεπτικά συστατικά που χρειάζεται ο οργανισμός μας για τη φυσιολογική λειτουργία και επισκευή.
  • Η βιταμίνη D, το ασβέστιο και το μαγνήσιο συμβάλλουν στη διατήρηση της φυσιολογικής λειτουργίας των οστών και των μυών.
  • Το μαγνήσιο συμβάλλει στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης, ενώ το ιώδιο συμβάλλει στη φυσιολογική γνωστική λειτουργία.
Διατροφικές Πληροφορίες
Κάθε δισκίο περιέχει: %NRV*
Βιταμίνη A 800μg RE (2664 I.U.)100%
Βιταμίνη D 10μg (400 I.U.) 200%
Βιταμίνη E 12mg α-TE (14.9 I.U.) 100%
Βιταμίνη C 80mg 100%
Θειαμίνη (Βιταμίνη B1) 1.10mg 100%
Ριβοφλαβίνη (Βιταμίνη B2) 1.40mg 100%
Νιασίνη 16mg NE 100%
Παντοθενικό οξύ 6mg 100%
Βιταμίνη B6 1.40mg 100%
Βιταμίνη  B12 2.50µg 100%
Φολικό οξύ 200μg 100%
Βιοτίνη 50µg 100%
Βιταμίνη K 75µg 100%
Ασβέστιο 200.00mg 25%
Χρώμιο 40ug of chromium (100% of the NRV)
Χαλκός 1000µg 100%
Ιώδιο 150µg 100%
Σίδηρος 14mg 100%
Μαγνήσιο 100mg 27%
Μαγγάνιο 2mg 100%
Μολυβδαίνιο 50.00µg 100%
Σελήνιο 55µg 100%
Ψευδάργυρος 10mg 100%
*NRV = Διατροφική Αξία Αναφοράς ** Δεν έχει καθοριστεί NRV
Συστατικά


Συστατικά:

Ανθρακικό ασβέστιο, διογκωτικός παράγοντας (μικροκρυσταλλική κυτταρίνη), οξείδιο του μαγνησίου, βιταμίνη C (L-ασκορβικό οξύ), φουμαρικός σίδηρος, αντιπηκτικοί παράγοντες (στεατικό μαγνήσιο, στεατικό οξύ, διοξείδιο του πυριτίου), Νιασίνη (νικοτιναμίδιο), υαλώδεις παράγοντες (υδροξυπροπυλοκυτταρίνη, γλυκερόλη, κερί καρναούμπα), βιταμίνη Ε (D-α-τοκοφερόλη), οξείδιο του ψευδαργύρου, βιταμίνη Α (οξικό ρετινύλιο), παντοθενικό οξύ (d-παντοθενικό ασβέστιο), θειικό μαγγάνιο, σεληνιούχο νάτριο, βιταμίνη D (χοληκαλσιφερόλη), θειικός χαλκός, βιταμίνη Β12 (κυανοκοβαλαμίνη), βιταμίνη Β6 (υδροχλωρική πυριδοξίνη), βιταμίνη Κ (φυλλοκινόνη (φυτομεναδιόνη)), Βιταμίνη Β1 (υδροχλωρική θειαμίνη), βιταμίνη Β2 (ριβοφλαβίνη), πικολινικό χρώμιο, φυλλικό οξύ (πτεροϋλομονογλουταμινικό οξύ), ιωδιούχο κάλιο, μολυβδαινικό νάτριο, βιοτίνη (δ-βιοτίνη).
Πρόσθετες Πληροφορίες


Συμβουλευτικές πληροφορίες:

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ποικίλης και ισορροπημένης διατροφής και ενός υγιεινού τρόπου ζωής. Εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, λαμβάνετε οποιαδήποτε φάρμακα ή βρίσκεστε υπό ιατρική παρακολούθηση, παρακαλείστε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή επαγγελματία υγείας πριν από τη χρήση. Διακόψτε τη χρήση και συμβουλευτείτε έναν γιατρό εάν εμφανιστούν ανεπιθύμητες αντιδράσεις. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Μη χρησιμοποιείτε εάν η σφραγίδα κάτω από το καπάκι είναι σπασμένη ή λείπει.

Αυτό το προϊόν περιέχει σίδηρο, ο οποίος, εάν ληφθεί σε υπερβολική ποσότητα, μπορεί να είναι επιβλαβής για τα πολύ μικρά παιδιά. Όλα τα συμπληρώματα που περιέχουν Βιταμίνη Α (προσχηματισμένη ρετινόλη) καλό είναι να αποφεύγονται από όσους τρώνε τακτικά συκώτι και προϊόντα που παρασκευάζονται από συκώτι. Αυτό το προϊόν περιέχει βιταμίνη Α. Μην το πάρετε εάν είστε έγκυος ή είναι πιθανό να μείνετε έγκυος, εκτός εάν το συμβουλεύσει γιατρός ή προγεννητική κλινική. Διαβητικοί/υπογλυκαιμικοί - Χρησιμοποιήστε το μόνο υπό την επίβλεψη γιατρού, διότι το προϊόν αυτό περιέχει χρώμιο, το οποίο μπορεί να ενισχύσει την ευαισθησία στην ινσουλίνη και μπορεί να επηρεάσει τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα σας.

Θυμηθείτε να:

Καταβάλλουμε μεγάλες προσπάθειες για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα είναι ακριβείς κατά την τελευταία επεξεργασία της σελίδας. Καθώς επανεξετάζουμε και εξελίσσουμε συνεχώς τα προϊόντα μας για να καλύπτουμε τις ανάγκες των καταναλωτών, οι καταναλωτές, ιδίως όσοι πάσχουν από αλλεργίες και δυσανεξίες, θα πρέπει πάντα να ελέγχουν την επισήμανση των προϊόντων, τις προειδοποιήσεις και τις οδηγίες που παρέχονται με το προϊόν που παραδίδεται, πριν από τη χρήση ή την κατανάλωση.



Οδηγίες:

Λαμβάνετε 1 δισκίο την ημέρα, κατά προτίμηση μαζί με ένα γεύμα. Να μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη.

Ειδικές Κατηγορίες

Κατάλληλο για:

Vegetarians