-15% από €35 και άνω με το κουπόνι:15WD έως 29/9 δες εδώ

Πολυβιταμίνες

Ταξινόμηση Προτεινόμενα
  • Σε προσφορά
  • Προτεινόμενα
  • Aύξουσα Τιμή
  • Φθίνουσα Τιμή
  • Α-Ω
  • Ω-Α
Προβολή 20
  • 20
  • 40
  • 80
από 53 προϊοντα
Holland & Barrett Πολυβιταμίνη 30 μασώμενες tabs
8,99
Holland & Barrett Vegan Πολυβιταμίνη ABC-Z 120tabs
14,99
Holland & Barrett Πολυβιταμίνες ABC-Z 60tabs
4,99
Holland & Barrett Vegan Πολυβιταμίνη ABC-Z 60tabs
8,99
Holland & Barrett Vegan Πολυβιτ ABC-Z Υψηλής Δράσης 120tabs
17,99
13,49
Holland & Barrett Vegan Πολυβιτ ABC-Z Υψηλής Δράσης 60tabs
9,99
Holland & Barrett Πολυβιταμίνες ABC to Z - 240 Δισκία
17,99
Holland & Barrett Πολυβιταμίνες ABC-Z 120tabs
9,99
Holland & Barrett Πολυβιταμίνες 240tabs
14,99
Holland & Barrett Πολυβιταμίνες 120tabs
9,99
Holland & Barrett Βιταμίνες για Ανοσοποιητικό 14φακελ
11,59
Holland & Barrett Παιδική Πολυβιταμίνη 60 μασώμενες tabs
11,99
Holland & Barrett Παιδική Πολυβιταμίνη 30 μασώμενες tabs
7,99
Holland and Barrett Εφηβικό Συμπλήρωμα για Συγκέντρωση 60tabs
7,99
Holland & Barrett Πολυβιταμίνες για Εφήβους με Ωμέγα 3 μασώμενα 60tabs
14,99
Holland & Barrett Holland & Barrett Βιταμίνη D Παιδιά 3+ Ετών 10μg 30 μασ tabs
7,99
Holland & Barrett Παιδικό Συμπλήρωμα Λουτεΐνη 30 μασώμενα tabs
10,99
Holland & Barrett Παιδική Πολυβιταμίνη και Σίδηρος 240tabs
29,95
Holland & Barrett Παιδική Πολυβιταμίνη και Σίδηρος 90tabs
14,95
Holland & Barrett Παιδική Πολυβιταμίνη και Σίδηρος 30tabs
8,95
Οι πολυβιταμίνες είναι συμπληρώματα διατροφής που συνδυάζουν πολλές βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία. Οι πολυβιταμίνες συνιστώνται συνηθέστερα για να διατηρούν τον οργανισμό ισχυρό και να καλύπτουν τις διατροφικές ανάγκες των ανθρώπων με απαιτητική ρουτίνα.



Συχνές ερωτήσεις για τις πολυβιταμίνες

Ποια είναι η καλύτερη πολυβιταμίνη;

1) Στόχος: Οι βιταμίνες και τα μέταλλα παίζουν διαφορετικούς ρόλους στο σώμα. Οι πολυβιταμίνες διαφέρουν ως προς την περιεκτικότητα ορισμένων βιταμινών, οπότε το ποια πολυβιταμίνη είναι η καλύτερη για εσάς εξαρτάται από τον λόγο για τον οποίο λαμβάνετε το συμπλήρωμα. Για παράδειγμα, αν θέλετε να διατηρήσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα κατά τους χειμερινούς μήνες, μια πολυβιταμίνη που περιέχει βιταμίνη D θα ήταν η καλύτερη επιλογή.

2) Τρόπος λήψης: Οι πολυβιταμίνες μπορούν να λαμβάνονται σε διάφορες μορφές. Από κοινές κάψουλες μέχρι σκόνες και ζελεδάκια. Η επιλογή της καλύτερης πολυβιταμίνης για εσάς εξαρτάται μόνο από την προτίμησή σας. Εάν δυσκολεύεστε να πάρετε βιταμίνες σε κάψουλες ή μεγάλα δισκία, μπορείτε να επιλέξετε τα ζελεδάκια ως μασώμενα και κυκλοφορούν σε διάφορες γεύσεις. Οι σκόνες είναι βολικές επειδή μπορούν να αναμιχθούν σε ροφήματα ή smoothies.

3) Περιεκτικότητα βιταμινών: Είναι πάντα σημαντικό να ελέγχετε τη συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη πολυβιταμινών. Πρώτον, βεβαιωθείτε ότι περιέχει αρκετές βιταμίνες. Το περισσότερο δεν είναι πάντα καλύτερο και η υπερβολική ποσότητα ορισμένων βιταμινών μπορεί να έχει αρνητικό αντίκτυπο στην υγεία σας. Όποια πολυβιταμίνη και αν επιλέξετε, βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τη συνιστώμενη δοσολογία και ότι άλλα συμπληρώματα που λαμβάνετε δεν περιέχουν υπερβολική ποσότητα των ίδιων βιταμινών. Ένα από τα οφέλη μιας καλής πολυβιταμίνης είναι ότι καλύπτει τις περισσότερες από τις καθημερινές σας ανάγκες σε βιταμίνες.

Ποια πολυβιταμίνη να πάρω;

Οι πολυβιταμίνες μπορούν να βρεθούν σε διάφορες ποικιλίες ανάλογα με τις ανάγκες σας, οπότε ο καλύτερος τρόπος για να επιλέξετε μια πολυβιταμίνη είναι ο εξής:

  • Διαβάστε την ετικέτα που παραθέτει τα διάφορα συστατικά της πολυβιταμίνης.
  • Ελέγξτε την ποσότητα κάθε βιταμίνης, μετάλλου και ιχνοστοιχείου στην πολυβιταμίνη. Σε γενικές γραμμές, επιλέξτε ένα συμπλήρωμα που περιέχει το 100% της συνιστώμενης ημερήσιας πρόσληψης κάθε ουσίας.
  • Επιλέξτε πολυβιταμίνες ανάλογα με τις διαφορετικές ανάγκες του οργανισμού, καθώς και την ηλικία και το φύλο.
  • Αποφύγετε την υπερδοσολογία πολυβιταμινών ή τη λήψη πολλών βιταμινών.

Ποια είναι η καλύτερη ώρα για πολυβιταμίνη;

Ο χρόνος λήψης των συμπληρωμάτων αποτελεί πρόβλημα για πολλούς ανθρώπους. Πρώτον, είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι η καλύτερη στιγμή για τη λήψη βιταμινών είναι όταν η απορρόφηση από τον οργανισμό είναι στο μέγιστο δυνατό βαθμό. Ορισμένοι άνθρωποι ισχυρίζονται ότι είναι καλύτερο να παίρνετε τις βιταμίνες τη νύχτα, επειδή απορροφώνται κατά τη διάρκεια του ύπνου. Ωστόσο, δεν είναι καλή πρακτική να λαμβάνετε συμπληρώματα τη νύχτα επειδή η πέψη και ο μεταβολισμός είναι πιο αργοί και η απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών είναι λιγότερο αποτελεσματική. Στην πραγματικότητα, η καλύτερη ώρα της ημέρας για τη λήψη βιταμινών εξαρτάται από τον τύπο τους. Για παράδειγμα, οι βιταμίνες που διεγείρουν τον οργανισμό πρέπει να λαμβάνονται το πρωί, ενώ εκείνες που προάγουν τη χαλάρωση πρέπει να λαμβάνονται λίγο πριν από τον ύπνο.

Ποια είναι η καλύτερη πολυβιταμίνη κατά της κούρασης;

Η κούραση είναι ένα από τα πιο συνηθισμένα συμπτώματα της ανεπάρκειας βιταμινών. Μπορείτε να βρείτε τις καλύτερες βιταμίνες για την κόπωση, την αδυναμία και την υπνηλία στη Holland & Barrett. Οι πιο αποτελεσματικές βιταμίνες για την αντιμετώπιση της κούρασης είναι οι βιταμίνες B12, D3 και C. Και οι τρεις βιταμίνες σχετίζονται με την κόπωση και την έλλειψη ενέργειας στον οργανισμό. Στη Η&Β μπορείτε να βρείτε τις κατάλληλες βιταμίνες και μέταλλα, όπως το μαγνήσιο, το οποίο ενδείκνυται για την υπερκόπωση.

Αξίζει να διαβάσεις!

6_superfoods_to_support_your_immune_system__1_

Ενίσχυση ανοσοποιητικού: Ποια είναι η καλύτερη βιταμίνη;

Το ανοσοποιητικό σύστημα είναι το κέντρο άμυνας του οργανισμού μας, η λειτουργία του οποίου είναι καίριας σημασίας για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των παθογόνων μικροοργανισμών.

lady-in_the_sun

Βιταμίνη D: Ένα συμπλήρωμα απαραίτητο για όλους!

Η Βιταμίνη D ή αλλιώς «βιταμίνη του ήλιου» ανήκει στις λιποδιαλυτές βιταμίνες, δηλαδή απαιτείται η παρουσία λίπους ώστε να απορροφηθεί και να αποθηκευτεί στο λιπώδη ιστό και το ήπαρ (ναι, ανήκει στις βιταμίνες που αποθηκεύονται στον οργανισμό μας, όπως η Α, η Ε & η Κ).

avocado_magnesium

Μαγνήσιο: Οι ιδιότητες και όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Το μαγνήσιο είναι ένα μέταλλο ζωτικής σημασίας για τη λειτουργία του σώματος, αποτελώντας συμπαράγοντα για πάνω από 300 συστήματα του οργανισμού που βοηθά στη διατήρηση της αρτηριακής πίεσης και του καρδιακού ρυθμού σε φυσιολογικά επίπεδα, καθώς και σε δυνατά οστά.