-20% στο καλάθι για παραγγελίες από €35 και άνω σε 100 Best Seller!
bcomplex_9000711

NOW® Vitamin Υγρό Σύμπλεγμα Βιταμίνης Β12 59ml

από [Now Foods]

9000711

19,99
bcomplex_9000711
NOW® Vitamin Υγρό Σύμπλεγμα Βιταμίνης Β12

NOW® Vitamin Υγρό Σύμπλεγμα Βιταμίνης Β12 59ml

Now Foods

19,99
Περιγραφή
• Απαραίτητη για την Παραγωγή Ενέργειας

Η κυανοκοβαλαμίνη Β-12 είναι μία υδατοδιαλυτή βιταμίνη του συμπλέγματος βιταμινών Β. Είναι απαραίτητη για την παραγωγή ερυθρών και λευκών κυττάρων του αίματος, για την παραγωγή DNA και RNA καθώς και για τη φυσιολογική ανάπτυξη και συντήρηση του νευρικού ιστού.

Σημαντικό εύρημα από τη χορήγηση βιταμίνης B-12 και φολικού οξέος αποτελεί, αποδεδειγμένα, η μείωση των συνολικών επιπέδων ομοκυστεΐνης στο πλάσμα του αίματος. Επιπρόσθετα, η βιταμίνη Β-12 είναι απαραίτητη για τη δομή και λειτουργία των κυττάρων, την καλή εγκεφαλική λειτουργία, την εύρυθμη λειτουργία του ανοσοποιητικού και τη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού και πεπτικού συστήματος. Επίσης, είναι απαραίτητη για τους χορτοφάγους αφού απαντάται μόνο σε τροφές ζωϊκής προέλευσης.

Η Vitamin Β-12 Liquid της NOW Foods είναι ενισχυμένη με βιταμίνη C καθώς και του υπολοίπου φάσματος των βιταμινών του συμπλέγματος Β για άμεση και αυξημένη απορρόφηση. 


59 mL
Διατροφικές Πληροφορίες
1/4 κ.γ. (περίπου 1 mL) περιέχει:
Bιταμίνη C (ως Ασκορβικό Οξύ) 3,33 mcg (133,3 IU) (16,66%*)
Θειαμίνη (από Υδροχλωρική Θειαμίνη) (Βιταμίνη B-1) 5 mg (45,33%*)
Ριβοφλαβίνη (Βιταμίνη B-2) 23,33 mcg (42,33%*)
Νιασίνη (ως Νιασιναμίδη) (Χωρίς ξέπλυμα) 106,66 mg (**)
Βιταμίνη B-6 (από Υδροχλωρική Πυριδοξίνη ) 283,33 mg (**)
Φολικό Οξύ 80 mg (**)
Βιταμίνη B-12 (ως Κυανοκοβαλαμίνη) 66,66 mg (**)
Παντοθενικό Οξύ (από Παντοθενικό Ασβέστιο) 33,33 mg (**)
Εκχύλισμα Στέβιας (Φύλλωμα) 0,33 g (333,3 mg) (**)
*NRV (ΣΗΠ) = Συνιστώμενη Ημερήσια Πρόσληψη

** H Συνιστώμενη Ημερήσια Πρόσληψη δεν είναι καθορισμένη.

Αρ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 99206/02-10-2020
Συστατικά


Συστατικά:

Απιονισμένο Νερό, Φυτική Γλυκερίνη, Ξυλιτόλη, Μηλικό Οξύ, Φυσικά Αρώματα, Σορβικό Κάλιο (ως συντηρητικό), Ρίζα Τζίντζερ, Ίνες Γκρέιπφρουτ, Έλαιο Φλοιού Κανέλας. Η ξυλιτόλη είναι ασφαλής για τον ανθρώπινο οργανισμό αλλά εξαιρετικά τοξική για τα ζώα. Για αλλεργιογόνα, βλέπε συστατικά με έντονους χαρακτήρες.

Δεν παρασκευάζεται με συστατικά σιτάρι, γλουτένη, σόγια, γάλα, αυγό, ψάρι, οστρακοειδή ή σπόρους σησαμιού. Παράγεται σε εγκαταστάσεις GMP (Oρθών Βιομηχανικών Πρακτικών) που επεξεργάζονται άλλα συστατικά που εμπεριέχουν τα εν λόγω αλλεργιογόνα. Μη Γενετικά Τροποποιημένο Προϊόν

Παρασκευασμένο και ποιοτικά ελεγμένο προϊόν στις Η.Π.Α. με συστατικά διεθνούς προέλευσης.
Πρόσθετες Πληροφορίες


Συμβουλευτικές πληροφορίες:

Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά σε θέση που δε βλέπουν και δεν προσεγγίζουν. Δεν προορίζεται για άτομα μικρότερα των 18 ετών.

Οδηγίες:

Ανακινείτε καλά. Ως συμπλήρωμα διατροφής, λαμβάνετε 1/4 κ.γ. από του στόματος κατά τις πρωινές ώρες. Κρατάτε για 30" και εν συνεχεία καταπίνετε. Συνοδεύετε με το γεύμα σας.

Αποθήκευση:

Αποθηκεύστε στη συντήρηση του ψυγείου μετά το άνοιγμα της συσκευασίας για μεγαλύτερη φρεσκάδα. Φυσική διακύμανση στο χρώμα πιθανόν να εμφανιστεί στη σύσταση του προϊόντος, χωρίς να επηρεάζεται η ποιότητα και η δραστικότητα του σκευάσματος. Κλείνετε επιμελώς το πώμα μετά από κάθε χρήση. Η ημερομηνία λήξης αναφέρεται στο προϊόν σε ακέραια συσκευασία και με σωστή διατήρηση.


Θυμηθείτε να:

Διαβάζετε πάντα τις ετικέτες, τις προειδοποιήσεις και τις οδηγίες χρήσης, πριν χρησιμοποιήσετε ή καταναλώσετε το προϊόν.
Ειδικές Κατηγορίες


Κατάλληλο για:

Vegeterians & Vegans