-20% στο καλάθι για παραγγελίες από €35 και άνω σε 100 Best Seller!
vitaminccryst_9000712

NOW® Βιταμίνη C σε Σκόνη 227g

από [Now Foods]

9000712

26,99
vitaminccryst_9000712
NOW® Βιταμίνη C σε Σκόνη

NOW® Βιταμίνη C σε Σκόνη 227g

Now Foods

26,99
Περιγραφή
• Ασκορβικό Οξύ

• Καθαρή Σκόνη

• Φαρμακευτικής Τάξεως

Το λεπτόκοκκο ασκορβικό οξύ συνιστά μία βιοδιαθέσιμη μορφή της βιταμίνης C υπό μορφήν σκόνης, ώστε να συνδυάζεται με άλλα συμπληρώματα της ίδιας μορφής ή να διαλύεται σε υγρά για ευκολότερη κατάποση.

Η βιταμίνη C συμβάλλει στη ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, την παραγωγή κολλαγόνου και την απορρόφηση του σιδήρου. Επίσης, βοηθά ως προς τη ρύθμιση των οξειδοαναγωγικών αντιδράσεων, τη διάπλαση του συνδετικού ιστού και τον μεταβολισμό των πρωτεϊνών, των λιπών και των υδατανθράκων.


227 g
Διατροφικές Πληροφορίες
Aνά μερίδα ( 1/4 κ.γ.) *NRV% (ΣΗΠ) 
Βιταμίνη C (Aσκορβικό Οξύ)         1,1 g (1,100 mg) (1222%*)
*NRV (ΣΗΠ) = Συνιστώμενη Ημερήσια Πρόσληψη

Αρ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 20494/18-2-2020
Συστατικά


Συστατικά:

Ασκορβικό Οξύ (Βιταμίνη C). Για τα αλλεργιογόνα, δείτε τα συστατικά με έντονους χαρακτήρες.

Δεν παρασκευάζεται με σιτάρι, γλουτένη, σόγια, γάλα, αυγό, ψάρι, οστρακοειδή ή ξηρούς καρπούς. Παράγεται σε εγκαταστάσεις GMP (Oρθών Βιομηχανικών Πρακτικών) που επεξεργάζονται άλλα συστατικά που εμπεριέχουν τα εν λόγω αλλεργιογόνα.

Μη Γενετικά Τροποποιημένο Προϊόν
Πρόσθετες Πληροφορίες


Συμβουλευτικές πληροφορίες:

Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά σε θέση που δε βλέπουν και δεν προσεγγίζουν. Δεν προορίζεται για άτομα μικρότερα των 18 ετών.

Οδηγίες:

Ως συμπλήρωμα διατροφής, λαμβάνετε 1/4 κ.γ. ημερησίως με χυμό ή νερό. Η λεπτόκοκκη σκόνη ασκορβικού οξέος διαλύεται πιο εύκολα σε υγρά σε σχέση με το ασκορβικό οξύ κρυσταλλικής μορφής. 

Αποθήκευση:

Διατηρείται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον μετά το άνοιγμα της συσκευασίας. Φυσική διακύμανση στο χρώμα πιθανόν να εμφανιστεί στη σύσταση του προϊόντος, χωρίς να επηρεάζεται η ποιότητα και η δραστικότητα του σκευάσματος. Η ημερομηνία λήξης αναφέρεται στο προϊόν σε ακέραια συσκευασία και με σωστή διατήρηση.

Θυμηθείτε να:

Διαβάζετε πάντα τις ετικέτες, τις προειδοποιήσεις και τις οδηγίες χρήσης, πριν χρησιμοποιήσετε ή καταναλώσετε το προϊόν.
Ειδικές Κατηγορίες


Κατάλληλο για:

Vegetarians & Vegans