Refer a Friend! Σύστησε το φίλο σου και κερδίστε και οι δυο €3 δωροεπιταγή δες εδώ
ashwagandha_9000724

NOW® Εκχύλισμα Φυτού Ashwagandha 450mg 90 Δισκία

από [Now Foods]

9000724

28,99
ashwagandha_9000724
NOW® Εκχύλισμα Φυτού Ashwagandha 450mg

NOW® Εκχύλισμα Φυτού Ashwagandha 450mg 90 Δισκία

Now Foods

28,99
Περιγραφή
• Τυποποιημένο Εκχύλισμα

• Εξουδετερώνει τις Ελεύθερες Ρίζες

• Υποστηρίζει το Ανοσοποιητικό Σύστημα

H Aσβαγκάντα συνιστά ένα παραδοσιακό βότανο της Αγιουρβεδικής Ιατρικής με τονωτικές και προσαρμογενείς ιδιότητες.

*Διαθέτει σημαντική αντιφλεγμονώδη και αντιοξειδωτική ικανότητα κατά των ελεύθερων ριζών και ισχυρή αντιμικροβιακή δράση.

*Οι ανωτέρω πληροφορίες σχετικά με τα συστατικά του προϊόντος είναι αποτελέσματα μελετών.

Δεν αποτελούν γνωμοδότηση του EFSA (European Food Safety Authority / Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων).


90 Φυτικές Κάψουλες
Διατροφικές Πληροφορίες
1 κάψουλα περιέχει: Ποσότητα
Εκχύλισμα Ashwagandha
(Withania somnifera) (Ρίζα και Φύλλο)
(min. 2.5% Σύνολο Withanolides - 11 mg)
450 mg (**)
** Δεν έχει οριστεί ΣΗΠ
Συστατικά


Συστατικά:

Σκόνη Λευκού Όρυζα, Υπρομελλόζη (κάψουλα κυτταρίνης), Στεατικό Οξύ (φυτικής προέλευσης). Για αλλεργιογόνα, βλέπε συστατικά με έντονους χαρακτήρες. Δεν παρασκευάζεται με μαγιά, σιτάρι, γλουτένη, σόγια, γάλα, αυγό, ψάρι, οστρακοειδή, ξηρούς καρπούς ή σπόρους σησαμιού. Παράγεται σε εγκαταστάσεις GMP (Oρθών Βιομηχανικών Πρακτικών) που επεξεργάζονται άλλα συστατικά που εμπεριέχουν τα εν λόγω αλλεργιογόνα.

Παρασκευασμένο και ποιοτικά ελεγμένο προϊόν στις Η.Π.Α. με συστατικά διεθνούς προέλευσης. Μη Γενετικά Τροποποιημένο Προϊόν
Πρόσθετες Πληροφορίες


Προσοχή:


Η συμπληρωματική λήψη Ashwagandha μπορεί να προκαλέσει πεπτικές διαταραχές σε ευαίσθητους οργανισμούς. Συνιστάται η διακοπή χρήσης εάν παρουσιασθεί γαστρεντερική δυσφορία, εξάνθημα ή φαγούρα.


Συμβουλευτικές πληροφορίες:

Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, εάν λαμβάνετε φάρμακα (ιδίως θυρεοειδικές ορμόνες) ή έχετε κάποια ιατρική πάθηση (κυρίως παθήσεις του θυρεοειδούς αδένα και του γαστρεντερικού συστήματος, συμπεριλαμβανομένων των ελκών) ή αντιμετωπίζετε άλλα προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά σε θέση που δε βλέπουν και δεν προσεγγίζουν. Δεν προορίζεται για άτομα κάτω των 18 ετών.

Οδηγίες:

Πάρτε 1 κάψουλα 2 έως 3 φορές την ημέρα. Φυλάσσεται σε δροσερό, ξηρό μέρος μετά το άνοιγμα.

Σε αυτό το προϊόν ενδέχεται να εμφανιστούν φυσικές χρωματικές διαφοροποιήσεις.


Αποθήκευση:

Διατηρείται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον μετά το άνοιγμα της συσκευασίας. Φυσική διακύμανση στο χρώμα πιθανόν να εμφανιστεί στη σύσταση του προϊόντος, χωρίς να επηρεάζεται η ποιότητα και η δραστικότητα του σκευάσματος. Η ημερομηνία λήξης αναφέρεται στο προϊόν σε ακέραια συσκευασία και με σωστή διατήρηση. Η συσκευασία ενδεχομένως να περιέχει φακελίσκο απορρόφησης οξυγόνου Αgeless® Oxygen Absorbers που συμβάλλει στον έλεγχο της υγρασίας κατά τη διάρκεια ζωής του προϊόντος. Να μην αφαιρείται από την αρχική συσκευασία. Κλείνετε επιμελώς το πώμα μετά από κάθε χρήση. Η φιάλη είναι κατασκευασμένη από 100% PCR (ρητίνη ανακύκλωσης μετά την κατανάλωση).

Θυμηθείτε να:

Διαβάζετε πάντα τις ετικέτες, τις προειδοποιήσεις και τις οδηγίες χρήσης, πριν χρησιμοποιήσετε ή καταναλώσετε το προϊόν. 
Ειδικές Κατηγορίες


Κατάλληλο για:

Vegetarians & Vegans